04 / 05 / 2024

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm büyük fırsat!

Emin Üstün: Kentsel dönüşüm büyük fırsat!

Emin Şirketler Grubu Başkam Emin Üstün, konut sektörüyle ilgili görüşlerini paylaştı. Üstün, Türkiye'deki konut sorunu ve konut ihtiyacından bahsetti.



Emin Şirketler Grubu Başkam Emin Üstün, Türkiye'deki konut sorunu ve konut ihtiyacına değindi. Bugüne kadar 40 bin ev teslimatı gerçekleştirdiklerini belirten Emin Üstün, "Önemli olan, insanların temel ihtiyaçlarından biri olan barınma ihtiyacını güvenli ve sağlıklı şekilde karşılamak. Konut sorununa bizde katkıda bulunmak için elbirliği sistemini geliştirdik. Sistemimiz sayesinde 40 bin aileyi ev sahibi yaptık" diye konuştu. 


KALİTE YÜKSELECEK 

Sektör olarak insanların sosyal yaşam kalitesini arttıracak projeleri hayata geçirmek gerektiğine vurgu yapan Emin Üstün, "Bunun içinde en büyük olanaklardan birisi dönüşüm. Kentsel dönüşüm sayesinde insanlarımızın yaşam standartlarım ve kalitesini yükselterek toplumun her kesimi arasındaki makas farkını daraltıp, daha adil ve eşit bir şekilde yaşamalarını sağlayabiliriz. Bu açıdan kentsel dönüşüm büyük bir fırsat" dedi.



Posta


Geri Dön