27 / 04 / 2024

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı! Tüm altın takılarda büyük fırsat! 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altınbaş'ta halk günleri başladı. Tüm altın takılarda kaçırılmayacak büyük fırsat indirimi başladı. Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş halk günleri 2 Kasım 2022 fiyat listesi.



Altınbaş 1 kasım ile 11kasım tarihleri arasında geçerli olacak halk günleri kampanyasını başlattı. Tüm altın takılarda yüzde 48'e varan indirim fırsatı sizleri bekliyor. 

Altınbaş Halk Günleri kapsamında düzenlenen etkileyici kampanyalar hem mağaza hem de online alışverişlerde geçerli olan pek çok ürünü avantajlı fiyatlarla almanızı sağlıyor.

Kaçırılmayacak fırsatların sunulduğu ürünlerde, neredeyse herkesin tarzına uygun takıları bulmanız mümkün.

Halk günleri sayesinde hem kendinizi hem sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Peki  Peki altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik fiyatları ne kadar? İşte Altınbaş 2 Kasım 2022 fiyat listesi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön