27 / 04 / 2024

Altın zincir kolyeler 1,145 TL'den başlıyor! Büyük fırsat! Koşan alıyor! Atasay 19 Ocak 2023 fiyat listesi 

Altın zincir kolyeler 1,145 TL'den başlıyor! Büyük fırsat! Koşan alıyor! Atasay 19 Ocak 2023 fiyat listesi 

Atasay'da altın zincir kolyeler sadece 1,145 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Atasay'da büyük fırsat başladı. Koşan alıyor. Atasay altın zincir kolye 19 Ocak 2023 fiyat listesi.



Altın zincir kolyeler hemen hemen her kadının çekmecesinde mutlaka bulunuyor. Kadınların vazgeçilmez takıları arasında yer alan altın zincir kolyeler hem spor hem de şık kombinler için tercih ediliyor.

İster sade olarak ister altın bir uç takarak tercih edilen bu kolyelerin fiyatları merak ediliyor. Atasay'da büyük fırsat niteliğinde satışa sunulan bu kolyelerin fiyatları belli oldu.

Peki altın zincir kolyeler ne kadar? Altın zincir kolye fiyatları kaç lira? Altın zincir kolye ne kadar? 19 Ocak 2023 altın zincir kolye fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön