03 / 05 / 2024

Emine Kalender

Emine Kalender

DZG İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Kalender tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Görkemli Sokak'ta kuruldu

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender 34 Orman Ürünleri İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedel iile Mehmet Gölyeğin tarafından kuruldu.

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Kalender Gayrimenkul'de iç tüzük değişikliği!

Kalender Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş.Trakya Gyrimenkul Yatırım Fonu içtüzük değişikliği tadil metni Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

Kalender Grup İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalender Grup İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Kalender tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimari planlamalarda bilge çınarlar unutulmamalı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, yeni yaşam alanları kurulurken yaşlıların tecrit edilmemesi için uyarılarda bulundu: Şehirlerimizi inşa ederken, mimari planlamalarda, bilge çınarları hesaba katmalıyız.

Krt Harfiyat Madencilik Nakliyat İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Krt Harfiyat Madencilik Nakliyat İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Emine Kurt imzasıyla kuruldu.

Emine Timur: Zordaki kadınlar için Hay Atölye’yi kurduk!

Zordaki kadınlar için Hay Atölye’yi kurduklarını ifade eden Nef Vakfı Başkanı Emine Timur, “Burada eğitim verdiğimiz 230 kadın hediyelik eşya üretiyor. Hedefimiz 1000 kadına ulaşmak. Biz yardıma değil paylaşıma odaklıyız. ” diye konuşuyor.

Emine Kalender Haberi

Emine Kalender

DZG İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emine Kalender tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim'de kuruldu. 


DZG İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


DZG İnşaat Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Çavuşoğlu Mahallesi, Görkemli Sokak,...