08 / 05 / 2024

Emine Kasarcı

Emine Kasarcı

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi, Emine Kasarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Erdoğan'dan İdlib'e 57 ev bağışı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Suriye kuzeyinde göçmenlerin barındığı İdlib’te inşa edilmek üzere 57 briket ev bağışladı.

Emine Erdoğan: Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli!

Kartepe'de bir otelde "Şehircilik ve Mutlu Şehir" temasıyla düzenlenen Kartepe Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Akıllı, mutlu ve kültürlü şehirler inşa edilmeli" dedi.

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Emine Erdoğan'dan Salda Gölü kararı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 2 Eylül tarihinde Salda Gölü ve çevresinin korunmasına yönelik çalışmaları yerinde inceleyecek.

Pilot şehirler inşa etmeliyiz!

Emine ve Mehmet Öğün, Turgut Cansever'in kızı ve damadı. Turgut Bey'le bilfiil uzun yıllar çalışan ikili, şimdilerde Öğün&Öğün Mimarlık olarak üretimlerine devam ediyor.

Ce Satış Ofisi Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ce Satış Ofisi Yapı İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Emine Kaplan tarafından kuruldu. 

Hisar Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon 200 bin TL sermaye ile bugün Emine Ekiz tarafından kuruldu.

Erden Timur baba oldu!

NEF İcra Kurulu Başkanı Erden Timur ile eşi NEF Vakfı Başkanı Emine Timur'un Yusuf Kenan ismini verdikleri bebekleri dünyaya geldi.

Egemir Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egemir Mimarlık Mobilya İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emine Bacara tarafından kuruldu.

Bayraktar Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Öğrenci Yurdu Ticaret Limited Şirketi Emine Esra Bayraktar, Murat Bayraktar ve Aykut Yeşiltepe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emine Kasarcı Haberi

Emine Kasarcı

Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi, Emine Kasarcı tarafından 10 bin TL sermaye ile, 11 Eylül'de İstanbul Ümraniye'de kuruldu. 


Güneş Gökay Eğitim Danışmanlık ve Profesyonel Bina Yöneticilik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Eğitim ve öğretim hizmetleri konusunda Türkiye Cumhuriyeti Kanunlarının izin verdiği her seviyede ana okulu, ilköğretim okulu, lise, yüksek okul ve üniversite açabilir, işletebilir. -Lise ve fakültelere hazırlık kursları, yabancı dil kursları açmak. -Çeşitli mesleki alanlarda beceri kazandırmak maksadıyla sanat ve mesleğe yönelik (bilgisayar, daktilo, muhasebe, modelistlik, stilistlik) eğitim ve öğretim vermek, özel dershane ve kurs açıp işletmek. -Eğitim ve öğretim hizmetlerinin gerçekleşmesi için üçünü kişilerden danışmanlık hizmeti almak.  -Futbol, basketbol, voleybol, yüzme, kros, buz pateni, atletizm, santranç gibi alanlarda eğitim vermek amacıyla kurslar...