09 / 05 / 2024

Emine Öğün Mehmet Öğün Mimarlık

Emine Öğün Mehmet Öğün Mimarlık

Mimarlık kariyerine Turgut Cansever bürosunda başlayan Mehmet Öğün kimdir? Mimar Mehmet Öğün mimarlık kariyerine ne zaman başladı? İşte Mimar Mehmet Öğün ve eşi Mimar Emine Öğün...

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

İNTES'in acı günü! Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti!

Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) üyesi Maki İnş. Turz. Nak. Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özcoşkun ve Mahmut Özcoşkun'un babaları Mehmet Sait Özcoşkun vefat etti. 

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti!

Akkök Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü'nün kardeşi Mehmet Yekta Dördüncü vefat etti.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Bursa Çimento'nun acı günü! Mehmet Tarman vefat etti!

Bursa Çimento Şirketleri Yönetim Kurulları Üyeleri İsmail Tarman'ın kardeşi ve Mustafa Tarman'ın amcası Mehmet Tarman vefat etti. 

Akkök Holding'in acı günü! Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti!

Akkök Holding'in Yöneticisi ve Aksa Akrilik Kimya Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Abdullah Merih Ergin vefat etti.

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Ertop İnşaat'ın acı günü! Mehmet Ertuğrul vefat etti!

Merhume Nazmiye ve Hacı Mehmet Ertuğrul'un oğulları Mehmet Ertuğrul vefat etti. Ailesi ve Ertop İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Proyapı'nın acı günü! Mehmet Orhan Saner vefat etti!

Proyapı Mühendislik Müşavirlik A.Ş.'nin Azerbaycan Şube Müdür Yardımcısı Mehmet Orhan Saner vefat etti. Proyapı taziye ilanı yayınladı. 

Saygın Turizmcilik Ve Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

Saygın Turizmcilik Ve Seyahat Limited Şirketi bugün Esenler'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Saygın, Mehmet Köksal ve Gökhan Saygın ortaklığında kuruldu.

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

Emine Öğün Mehmet Öğün Mimarlık Haberi

Emine Öğün Mehmet Öğün Mimarlık

Mehmet Öğün kimdir?

Mehmet Öğün, ünlü mimar Turgut Cansever’in mimar kızıyla evli mimar damadıdır. Mehmet Öğün ve Emine Öğün, Avrupa’da ‘Amanjunkies’ diye bir tutkulu grup yaratan Bodrum’daki Amanruya Oteli’nin mimarıdır.


Mehmet Öğün, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Mimarlık kariyerine 1980 yılında Turgut Cansever bürosunda başlamış ve çalışmalarını bu büroda 2009 yılına kadar sürdürmüştür. 


Halen 1992 yılında Emine Öğün ile birlikte kurdukları kendi firmalarında çalışmalarını sürdürmektedir. 1992 yılında Demir Evleri ile Ağa Han Mimarlık Ödülü’nü kazanan projenin müelliflerindendir.


Emine Öğün kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Mimarlık kariyerine 1980 yılında Turgut Cansever bürosunda başlamış ve çalışmalarını bu büroda 2009 yılına kadar sürdürmüştür. 


Halen 1992 yılında Mehmet Öğün ile birlikte kurdukları kendi firmalarında çalışmalarını sürdürmektedir. 1992 yılında Demir Evleri ile Ağa...