09 / 05 / 2024

Eminevim izmir şube

Eminevim izmir şube

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Eminevim bir günde üç yeni şube açtı!

Eminevim, üç yeni şube açtı. Aynı günde açılışları yapılarak hizmete giren Siirt, Konya ve Kayseri’deki yeni şubelerle faizsiz sistemin sınırları Türkiye'de 109 farklı noktaya ulaştı...

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

Eminevim'den Bursa'ya şube!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Türkiye genelindeki 100. şubesiyle dalya dedi.

Eminevim Antalya ve İzmir'de şube açtı!

Eminevim, müşterilerinin kendisine olan güveniyle büyümeye devam ederek, her geçen gün şube sayısını arttırıyor EMİN Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, Antalya ve İzmir'de şube açtı.

Eminevim 2 yeni şube daha açtı!

Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan ve insanımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, Şubelerine yenilerini eklemeye devam ediyor.

Kahve Diyarı İzmir'de 2 yeni şube açacak!

İzmir'deki mağazalarına iki yeni şube ekleyecek olan Kahve Diyarı, Isparta ve Gaziantep'te de yeni mağazalarla müşterilerle buluşacak.

Eminevim İzmir'de tapu teslimi gerçekleştirdi!

Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim'den İzmir'de toplu tapu teslimi!

Eminevim. İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Daha önce yapılan tapu teslim törenlerinde yüzlerce aile tapusunu alırken son yapılan törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim İzmir'de toplu tapu teslimi yaptı

Farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Törende 85 aileye toplu halde tapuları teslim edildi.

Eminevim İzmir'de toplu tapu töreni düzenledi!

HER ay farklı illerde düzenlediği toplu tapu teslim törenleriyle dikkat çeken Eminevim, İzmir'de üçüncü kez toplu tapu teslim töreni gerçekleştirdi. Eminevim İzmir'de 85 aileyi sevindirdi...

Mado 4 şube daha açmaya hazırlanıyor!

Mado, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 2014'ün ilk ayında 5 şube açan Mado, Şubat ayında da istanbul, Bursa ve izmir' de 4 şube daha açıyor.

Albaraka Türk Bursa, İzmir, İstanbul ve Ankara 'da şube açtı!

Albaraka Türk bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Bursa İnegöl 'de, İzmir Kemalpaşa 'da, İstanbul Silivri 'de ve Ankara Mamak 'ta şube açtığını bildirdi.

Despec Bilgisayar İzmir Şube adres değişikliği!

Despec Bilgisayar Pazarlama ve Ticaret A.Ş. İzmir Şubesi bugün itibariyle yeni tutulan İsmet Kaptan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı No:18 Altay İş Merkezi K:4 D-402 Çankaya-İZMİR adresine taşındı...

Eminevim izmir şube Haberi

Eminevim izmir şube

Emin Şirketler Grubu, 1991 yılından bu yana Türkiye’de belirli sektörlerde gösterdiği başarıların yanında özellikle insanımızın otomobil ve ev sahibi olmaları noktasında ilkleri başaran ve kurduğu Elbirliği sistemi ile 75000’den fazla ailenin otomobil ve ev sahibi olmalarını en kolay yoldan sağlayan Eminevim büyümeye devam ediyor.

İki yeni şube daha 

1991 yılından bu yana Türkiye’de şubelerine yenilerini ekleyerek büyüyen Eminevim’ in Antalya’ da ki 2. Şubesi olan Çallı Şubesini Fabrikalar mahallesi Namık kemal bulvarı No: 25 KEPEZ / ANTALYA’ da, Bornova şubesini ise; Kazımdirik Mah. M. Kemal Cad. No:73/B Özkanlar/BORNOVA – İZMİR adresinde müşterileri ve bölge halklarının yoğun katılımlarıyla açarak, şube sayısını Türkiye genelinde 63’e çıkardı.

Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak...