03 / 05 / 2024

eminevim konut kampanyaları

eminevim konut kampanyaları

Eminevim Kasım ayı kampanyasında peşin ödeme, faiz ve ara ödeme yok. Eminevim projesi kapsamında konut sahibi olmak isteyenler istediği eve istediği ödeme koşulu ile sahip olabiliyor...

Eminevim'in kasım ayı kampanyası! Faiz yok ara ödeme yok !

Eminevim kampanyasında teslim tarihi gelen konut alıcaları faizsiz peşinatsız ara ödemesiz beğendiği konuta sahip olabiliyor...

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

İstanbul’un o bölgelerindeki kira fiyatları şaşırttı! Uzman isim kiralar için o tarihi işaret etti!

Ev kiralayacak ya da alacaklar son zamanlardaki emlak piyasasına kilitlendi. Yapılan konut kampanyaları piyasaya etki etti.

Vatandaş ev almak istiyor ama ilk el ve ipotekli satışlar dipte! İşte nedeni!

Son olarak Bakanlıktan Yeni Evim Kampanyasını açıklarken, konut kampanyalarının sayısında yaşanan bereket, ilk el satışlar ve ipotekli satışlara yansımıyor. Ekonomim.com yazarı Alaattin Aktaş, sıfır konuta yaklaşmak mümkün değilken ipotekli konut satışlarının geçen yıl en düşük düzeye indiğini açıkl

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Faizsiz eve sermaye şartı geliyor!

Faiz ve peşinat olmadan satılan konut kampanyalar için yasal düzenleme yolda. Bu düzenleme ile 857 şirketin toplanan paraları farklı amaçla kullanması önlenecek. 

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Eminevim'den faizsiz konut ve araç teslimatında rekor!

Eminevim’in uyguladığı faizsiz ‘Elbirliği Sistemi’nin Haziran'da yapılan konut ve araç teslimatlarıyla 30 senenin rekorunu kırdığı belirtildi.

Ev alacaklar bu 4 maddeye dikkat!

Düşen konut kredisi faiz oranları ve cazip konut kampanyaları konut satışını hareketlendirdi. Peki şu an konut almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...

350-850 bin TL arasındaki konuta talep patlaması!

Konut kampanyalarıyla harekete geçen alıcılar, en çok 350 bin TL ile 850 bin TL aralığındaki konutları satın aldı. 60 ile 100 metrekare arasındaki balkonlu evler, tercihlerde ön plana çıktı...

eminevim konut kampanyaları Haberi

eminevim konut kampanyaları

Türkiye'nin her bölgesinden konut sahibi olunabilen Eminevim projesi Emin Otomotiv tarafından hayata geçirildi. Eminevim projesi kapsamında konut sahibi olmak isteyenler ödeme planını kendileri belirleyebiliyor. 


 


Eminevim'in Kasım ayı kampanyasında peşinat, ara ödeme ya da faiz olmadan ev sahibi olunabiliyor. Eminevim'de alınan evin değerini müşteri belirliyor.