27 / 04 / 2024

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor... Bugün başlayan ve saat 19.00'a kadar sürecek olan çekiliş Sefaköy projesi için noter huzurunda yapılıyor.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları kısmı haberimizde yer alıyor. Bugün Sefaköy'de yapılan kura çekilişi saat 19.00'a kadar devam edecek. Projede 3 farklı çekiliş sistemi sunuluyor.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası Sefaköy'de çekiliş düzenleyen Eminevim 'de müşteriler için çekilişler 3 farklı şekilde sunuluyor.

Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı?

Sefaköy Armoni Park AVM, hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor.Peki, Sefaköy Armoni Park AVM bayramda açık mı? Sefaköy Armoni Park AVM bayramda kaçta açılır?

Sefaköy Gülpark Suits adres!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan proje 45 adet daire yer alıyor. Sefaköy Gülpark Suits adres bilgileri kapsamında TEM’ e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi!

Daire teslimlerinin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanan projede 45 adet daire yer alıyor. Gülpark Suits Sefaköy satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Gülpark Suits Sefaköy'de fiyatlar 351 bin TL'den başlıyor!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığının Küçükçekmece Sefaköy'de inşa etmekte olduğu Gülpark Suits projesinde fiyatlar 351.000 liradan başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Toplam 45 adet daire ve 11 adet dükkanın yer aldığı Gülpark Suits projesi Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Gülpark Suits Sefaköy nerede?

Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor!

16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin kısa süre içinde satışa çıkması planlanıyor.

Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon!

Lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede toplam 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits satış ofisi telefon numarası 0212 471 0 420 olarak belirlendi.

Gülpark Suits Sefaköy lokasyon!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Gülpark Suits Sefaköy lokasyon bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits teslimleri ne zaman?

Gülpark Suits Sefaköy iletişim!

Gülpark Suits Konutları Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında İstanbul Sefaköy'de yükseliyor.Kampanyalar ve ödeme seçenekleri hakkında bilgi almak için Gülpark Suits Sefaköy iletişim 0 212 471 04 20 no'lu telefon numarasını arayabilirsiniz

Sefaköy Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Proje Toya Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Toya Moda Sefaköy adres bilgisi kapsamında İDO Yenikapı İskelesi’ne 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.Peki Sefaköy Toya Moda Evleri ne zaman teslim?

Sefaköy Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Toplam 45 adet daireden oluşan projede 12 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor. Sefaköy Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede 12 ay taksit imkanı sağlanıyor. Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 Haberi

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014

Eminevim'in Sefaköy projesinde bugün saat 19.00'a kadar çekiliş düzenleniyor. Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 öncesinde biraz Eminevim çekiliş detaylarından bahsedelim. 


Eminevim Sefaköy kapsamında 3 farklı çekiliş sistemi düzenleniyor. Normal çekilişin yanı sıra vade ortası sistem yani peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim tarihi kesin olan sistem uygulanıyor. 


Ayrıca peşinatlı erken teslim sisteminde ise peşinatı olan müşterilerin evini daha erken alacağı teslim tarihinin kesin olarak belirlendiği sistem de yer alıyor. 


Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 kapsamında Sefaköy ofisinden 19.00'a kadar bilgi akışı sağlanacak. Ancak bu durum sadece üyelere özel yapılacak. Ayrıca Eminevim.com'un internet şubesi kısmından da bilgi alınıyor. 


Eminevim Sefaköy iletişim

444 36 46