29 / 04 / 2024

Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor!

Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor!

16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin kısa süre içinde satışa çıkması planlanıyor.




Crown Park, Crown Residence, Crown Tower ve Güneşli Ekpress gibi projeleri hayata geçiren Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor. 


Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin kısa süre içinde satışa çıkması planlanıyor.


16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. Babacan yapı Sefaköy projesinin arsasını 2013 yılı sonunda Özelleştirme İdaresi'nden 70 milyon TL'ye satın almıştı. İhaleye Zirve İnşaat, Gül İnşaat, Tören Gıda, Hacı Zambur, Bayburt Grup ve Toya Yapı da katılmıştı.


4 blok halinde yükselecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesinde spor salonu, yüzme havuzu, otopark ve güvenlik yer alacak. 


Teslimleri 2017 yılının sonunda gerçekleşecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi Atatürk Havalimanı'na 900 metre, Kuyumcukent'e 750 metre, E-5 otoyoluna 650 metre mesafede yer alıyor.



Tel: 0212 876 18 08

Web: www.babacanyapi.com

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön