03 / 05 / 2024

Eminevim Sefaköy eylül çekilişi

Eminevim Sefaköy eylül çekilişi

Eminevim'de çekilişler devam ediyor. Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 detayları haberimizde yer alıyor. Eminevim Sefaköy kapsamında çekiliş Eminevim Sefaköy ofisinde saat 19.00'a kadar devam edecek.

Nef Koruköy Eylül'de satışta!

NEF'in en prestijli projelerinden olan Nef Çekmeköy projesinin 3. etabı olan Nef Koruköy projesi Eylül ayında satışa çıkacak...

Yeni Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 0,34 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Eylül 2017 Raporu açıklandı. Yeni konut fiyatları Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.34 oranında arttı. 

Kirada 9 yılın en hızlı Eylül artışı yaşandı!

TCMB Aylık Fiyat Gelişmeleri Raporu'nu yayınladı. Kira grubunda 2008 yılından bu yana en yüksek Eylül ayı fiyat artışı gözlendi...

Sea Pearl Ataköy’de yaşam Eylül’de başlıyor!

Denize tam sıfır noktada hayata geçirilen Sea Pearl projesi 127 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Sea Pearl Ataköy’de yaşam Eylül’de başlıyor.

Eski 4 Eylül Stadyumu'nun yıkım çalışmaları başladı!

Sivasspor'un yıllarca müsabakalarını oynadığı 4 Eylül Stadyumu'nun yıkılmasının ardından bölgenin yeşil alan olarak değerlendirilmesi planlanıyor.

Sivas Eski 4 Eylül Stadyumu yıkım çalışmaları başladı!

Sivas eski 4 Eylül Stadyumu’nda yıkım çalışmaları başladı.

Kiraya yüzde kaç zam yapılır 2017 Eylül?

Türkiye İstatistik Kurumu, 2017 Eylül ayında sözleşmesi yenilenen kiracılara yapılacak zam oranını açıkladı. Peki, kiraya yüzde kaç zam yapılacak? İşte kira artış oranları..

Ağaoğlu Çekmeköy projesi 21 Eylül'de lanse edilecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun yeni durağı İstanbul Çekmeköy oldu. Ağaoğlu Çekmeköy projesi hakkındaki tüm detaylar 21 Eylül Perşembe günü anlatılacak.

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir havaray hattı 2019 yılında hizmete girecek!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir hattına yapılacak havaray için ihaleyi Alarko Holding bağlı ortaklığı Alsim Alarko kazandı. Alsim Alarko bu işi KDV hariç 1.292.000.000 TL bedelle yapacak.

Üsküdar-Çekmeköy Metrosu Eylül'e kadar tamamlanacak!

İBB Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar-Çekmeköy Metrosu’nun Ümraniye’ye kadar olan kısmını Mayıs ayı sonunda, Eylül ayında ise Çekmeköy’e kadar olan kısmını hizmete alacaklarını müjdeledi.

Port Royal Sefaköy satılık daire fiyatları!

Teslim tarihi 2019 yılının ilk çeyreği olarak belirlenen Port Royal projesi İstanbul’un Avrupa yakasında Küçükçekmece’ye bağlı Sefaköy’de hayata geçiriliyor...

Konut Fiyat Endeksi Eylül'de yüzde 0,76 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından eylül ayına ilişkin Konut Fiyat Endeksi verileri açıklandı. Konut Fiyat Endeksi eylülde bir önceki aya göre yüzde 0,76 artarak 221,37 seviyesine ulaştı.

AVM Ciro Endeksi Eylül'de yüzde 7,6 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) AVM Endeksi verilerine göre, 2016 Eylül döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre ciro endeksi nominal yüzde 7,6 arttı. "Diğer alanlar" en yüksek ciro artışı sağlayan kategori oldu

Eminevim Sefaköy eylül çekilişi Haberi

Eminevim Sefaköy eylül çekilişi

Emin Otomotiv firması Eminevim'de çekilişler devam ediyor. Bugün Eminevim'de Sefaköy çekilişleri yapılacak. 


Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 kısmından önce çekilişlerin detaylarından bahsedelim...


Eminevim Sefaköy'de vade ortası sistem ve peşinatlı erken teslim sistemi uygulanıyor. 


Vade ortası sistem:

Peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim tarihi kesin olan sistem.


Peşinatlı erken teslim sistemi:

Peşinatı olan müşterilerin evini daha erken alacağı teslim tarihinin kesin olarak belirlendiği sistem.


Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 kapsamında Sefaköy Eminevim ofisinden saat 19.00'a kadar bilgi alınıyor. Ayrıca siteden de üyeler çekiliş sonuçlarını öğrenebiliyor. 


Eminevim Sefaköy iletişim

444 36 46