28 / 04 / 2024

Eminevim Sefaköy kura sonuçları

Eminevim Sefaköy kura sonuçları

Eminevim'de çekilişler devam ediyor. Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 detayları haberimizde yer alıyor. Eminevim Sefaköy kapsamında çekiliş Eminevim Sefaköy ofisinde saat 19.00'a kadar devam edecek.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları kısmı haberimizde yer alıyor. Bugün Sefaköy'de yapılan kura çekilişi saat 19.00'a kadar devam edecek. Projede 3 farklı çekiliş sistemi sunuluyor.

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Bugün İstanbul'un Avrupa Yakası Sefaköy'de çekiliş düzenleyen Eminevim 'de müşteriler için çekilişler 3 farklı şekilde sunuluyor.

Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri!

Toplam 45 adet dairenin yer aldığı projede 12 ay taksit imkanı sağlanıyor. Gülpark Suits Sefaköy adres bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy daire fiyatları!

Toplam 45 adet dairesi bulunan projede ödeme planına göre 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Sefaköy Gülpark Suits projesinde metrekaresi 4 bin TL'ye!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı tarafından Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçirilen Gülpark Suits projesinde 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper market bulunuyor.

Gülpark Suits Sefaköy'de metrekare fiyatı 4 bin TL'ye!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan Gülpark Suits Sefaköy projesi İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de hayata geçiriliyor. Projede daireler 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Sefaköy Gülpark Suits ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Gülpark Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Toplam 45 adet daireden meydana gelen Gülpark Suits Sefaköy projesinde daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Gülpark Suits Sefaköy teslimleri ne zaman?

Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları!

Tek bloktan meydana gelen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sefaköy Gülpark Suits daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL' den başlıyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Sefaköy Gülpark Suits lokasyon!

Toplam 5 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits lokasyon bilgisi kapsamında proje 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim?

TEM’e 4.5 kilometre uzaklıkta inşa edilen Gülpark Suits Sefaköy 15 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan konutlar bulunuyor. Peki Sefaköy Gülpark Suits ne zaman teslim edilecek?

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları!

Gül Park Suits Sefaköy fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası ile yükseliyor.

Eminevim Sefaköy kura sonuçları Haberi

Eminevim Sefaköy kura sonuçları

Emin Otomotiv firması Eminevim'de çekilişler devam ediyor. Bugün Eminevim'de Sefaköy çekilişleri yapılacak. 


Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 kısmından önce çekilişlerin detaylarından bahsedelim...


Eminevim Sefaköy'de vade ortası sistem ve peşinatlı erken teslim sistemi uygulanıyor. 


Vade ortası sistem:

Peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim tarihi kesin olan sistem.


Peşinatlı erken teslim sistemi:

Peşinatı olan müşterilerin evini daha erken alacağı teslim tarihinin kesin olarak belirlendiği sistem.


Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014!

Eminevim Sefaköy kura sonuçları 2014 kapsamında Sefaköy Eminevim ofisinden saat 19.00'a kadar bilgi alınıyor. Ayrıca siteden de üyeler çekiliş sonuçlarını öğrenebiliyor. 


Eminevim Sefaköy iletişim

444 36 46