17 / 05 / 2024

eminevim suriyeli mülteciler

eminevim suriyeli mülteciler

Eminevim Habibullah Geredevi Vakfı’nın (HAGEV) Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nden hibe alarak hayata geçirdiği Suriyeli Mülteci Çocuklarla El Ele Projesi Gala Töreni gerçekleştirildi.

Yüksek kiralar ödeyenler dikkat! Seçim öncesinde açıklandı!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanı olarak Suriyeli mültecilerin ülkelerine geri gönderilmesinin, kira sorununun çözümüne katkı sağlayabileceği görüşünü dile getirdi.

BM'den afet bölgesine 3 bin çadır 

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve tüm dünyayı hüzüne boğan depreme kayıtsız kalmadı ve zarar görenlere destek amacıyla Türkiye'ye 3 bin çadır gönderdi.

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!

Tasarruf finansını 30 sene önce Türkiye ile buluşturan ve bugün dev bir sektör haline gelmesine imkan sunan Eminevim BDDK lisansını aldı. Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç, BDDK lisansının alınmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Dr İrfan Gültaş, Eminevim İnsan Kaynakları ve Destek Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Sait Aytaç: Tasarruf finansman şirketlerinin sorumlulukları arttı!

Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç son zamanların gündem konuları arasında yer alan tasarruf finansman şirketleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sait Aytaç Eminevim Genel Müdürü oldu!

Tasarruf finansmanı sektörünün lider şirketleri arasında yer alan Eminevim’in Genel Müdürlük görevine Sait Aytaç getirildi.

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Tasarruf Finansmanı Yasası konut almak isteyenlerin kazanımlarını artıracak!

Eminevim Genel Müdürü M. Musab Üstün, son dönemlerde sık sık gündeme gelen Tasarruf Finansmanı Yasası ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

Lübnan'da 1600 Suriyelinin yaşadığı binalar çökme riski nedeniyle boşaltılıyor!

Lübnan makamları, güneydeki Cenub kentine bağlı El-Bisariyye bölgesinde yaklaşık olarak 1600 Suriyeli mültecinin yaşadığı ve çökme tehlikesi olan 4  binadan meydana gelen kompleksi boşaltıyor...

Eminevim'den MÜSİAD Expo 2020 Fuarı'na destek!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek geldi.

Paris Belediyesinden mültecileri ortak yaşamla Fransızlaştırma girişimi!

Paris'in en pahalı bölgelerinde Fransızlarla birlikte yaşayabilecekleri ucuz barınma olanağı sunulan mülteciler Fransızlaştırılmak isteniyor.

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

eminevim suriyeli mülteciler Haberi

eminevim suriyeli mülteciler

HAGEV, Üsküdar Üniversitesi ve CEIPES (İtalya) kurumlarının ortaklığı ile yürütülen proje ile mülteci çocukların eğitim şartlarının Türkiye’de geliştirilmesi, çocukların sosyal, ekonomik ve yasal haklar konusunda Avrupa Birliği ve Türkiye arasında bilgi alışverişinin artması ve mülteciler konusunda çalışma yapan kurumlar arasında iş birliğinin sürdürebilir olması amaçlanmıştı. Projenin son faaliyeti olarak da “Suriyeli Mülteci Çocuklarla El Ele Projesi Gala Töreni” yapıldı.

“BU İNSANİ BİR GÖREVDİR”

HAGEV Vakfı tarafından desteklenen projeden dolayı heyecan duyduklarını ve gururlandıklarını dile getiren Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, “Mülteci çocukları kesinlikle kendi hallerine ve sokaklarda bırakmamamız lazım. Sonuçta sokaklarda ve eğitimsiz şekilde büyüyen çocuklar ileride hem ailelerine hem de topluma zararlı hale gelebilirler. Onları ülkece ne kadar çok sahiplenirsek o kadar çıkabilecek problemleri de önlemiş oluruz....