19 / 05 / 2024

Emir Osman Bulgurlu

Emir Osman Bulgurlu

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 Ekim Cumartesi günü yaşanan şiddetli yağışın ardından sel ve de su baskınları görüldüğünü belirtti.

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Manavgat'ta selin ardından zarar tespiti yapıldı!

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 Ekim Cumartesi günü yaşanan şiddetli yağışın ardından sel ve de su baskınları görüldüğünü belirtti.

Romen VP Holding ve Emir İnvest ortak oluyor!

Romanya'nın önde gelen inşaat taahhüt firması VP Holding ile Türkiye'de iş geliştirme konusunda başarılı projelere imza atmış Emir İnvest A.Ş uluslararası piyasalardaki on yılı aşkın tecrübesini birleştirme kararı aldı...

Kocaeli'deki Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore edilecek!

Tarihi yapıları restore ederek günümüze kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yapıyı daha yenileyecek. Gebze Eskihisar’da yer alan Osman Hamdi Bey Müzesi’nin yanındaki kayıkhane restore edilecek

Gebze Osman Hamdi Bey’in kayıkhanesi restore edilecek!

Tarihi yapıları restore ederek günümüze kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yapıyı daha yenileyecek. Gebze Eskihisar’da yer alan Osman Hamdi Bey Müzesi’nin yanındaki kayıkhane restore edilerek, kültür hazinesine katılacak.

Osman Ayık: Bayram turizmi beklentinin altında!

TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Kurban Bayramı'nda turizm hareketinin beklentileri karşılamadığını belirterek, "Tatil süresinin kısa olması nedeniyle insanlar bu bayramda daha çok kurban kesimi, aile ve akraba ziyaretlerini gerçekleştirmeyi tercih etti" dedi.

Romen VP Holding ve Emir Invest güçlerini birleştiriyor!

VP Holding ile Türkiye 'de iş geliştirme konusunda başarılı projelere imza atmış Emir Invest A.Ş uluslararası piyasalardaki on yılı aşkın tecrübesini birleştirme kararı aldı.

Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restorasyonu ihale edilecek!

Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi, kültür ve sosyal amaçlı kullanılmak üzere restore edilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19. yüzyılda yapılan kayıkhanenin restorasyonu için 14 Ekim'de ihale düzenleyecek

Osman Hamdi Bey Kayıkhanesi restore edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19. yüzyılda inşa edilen kayıkhanenin restorasyonu için 14 Ekim'de ihale düzenleyecek.Osman Hamdi Bey'in kayıkhanesini özellikle İstanbul'a gidiş ve gelişlerinde deniz yolundan kullandığı biliniyor

Osman Ayık: Vatandaş bayramda tatile değil akraba ziyaretine gitti!

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık "Tatil süresinin kısa olması nedeniyle insanlar bu bayramda daha çok kurban kesimi, aile ve akraba ziyaretlerini gerçekleştirmeyi tercih etti" dedi...

Osman Zolan: Sağlık turizmini Denizli'ye getirmemiz şart!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli'nin sağlık turizmi konusunda çok büyük hayalleri olduğunu vurgulayarak, Bundan sonra taşın üzerine taş koymaya hep beraber devam edeceğiz, dedi.

Ulusoy Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti!

Deniz Ticaret Odası Meclis Üyesi Yılmaz Ulusoy'un değerli ağabeyi, Türk Denizcilik sektörünün kadim dostu, TOBB Eski Başkan Vekili ve TOBB Emekli Sandığı Eski Başkanı Ali Osman Ulusoy vefat etti.

Manavgat'ta orman yangını çıktı!

Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, yangında 6 hektarlık ormanlık alanın yandığını, bazı zeytin ağaçlarının da zarar gördüğünü söyledi.

Emir Osman Bulgurlu Haberi

Emir Osman Bulgurlu

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, ilçede yaşanan sel ve su baskınlarının ardından yürütülen çalışmaların ilk sonuçlarına göre 400 ev ve iş yeri ile 250 aracın zarar gördüğünün belirlendiğini bildirdi.


Kaymakam Bulgurlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede 25 Ekim Cumartesi günü yaşanan şiddetli yağışın ardından sel ve su baskınları görüldüğünü belirtti.


İlk birkaç saatte metrekareye 280 kilogram yağış düştüğünü hatırlatan Bulgurlu, yoğun yağış sonucunda özellikle çukur bölgeler ile ırmak ve kanal çevresinde bulunan konut ve iş yerlerinin su baskınından etkilendiğini kaydetti.


İş yerleri ve konutların bodrum katlarında bulunan eşyaların zarar gördüğünü anlatan Bulgurlu, şöyle konuştu:


"Yapısal hasarların tespiti için zarar tespit komisyonları oluşturuldu. Kaymakamlığımızdan 8, AFAD'dan 4, Büyükşehir Belediyesinden 1, İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden de 1 komisyon olmak üzere 14 komisyon çalışmalarına...