08 / 05 / 2024

Emir Sohtorik inşaat sektörü

Emir Sohtorik inşaat sektörü

Semih Sohtorik Denizcilik A.Ş'nin kurucusu merhum armatör Hüseyin Semih Sohtorik'in oğlu Emir Sohtorik, gayrimenkul işine adım attı. Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye ile Şişli'de kuruldu.

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Emir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Kızılay tarafından kuruldu.

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Work İnşaat Elektrik Kalıp Temizlik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Örengül tarafından kuruldu.

Kayseri'de inşaat ustası muhtar olunca eşi işlerini devraldı!

Kayseri'de inşaat işleri ile uğraşan Emir Metin (48) muhtar seçildikten sonra, inşaat işlerini eşi Fatma Metin’e devretti. Fatma Metin, inşaatlarda duvar, sıva, fayans, alçı, ters tavan, su tesisatı, kaynak gibi birçok işi başarılı bir şekilde yapıyor...

Ae Emir Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Emir Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hakkı Yılmaz tarafından kuruldu.

Eser Emir Prekast İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eser Emir Prekast İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Davut Korkmaz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Emir İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Kimyasalları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir İzolasyon İnşaat Yapı Sanayi Kimyasalları Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Poyraz Emir Lojistik İnşaat Otomotiv Elektrik Kimyevi Maddeler İth.İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Emir Lojistik İnşaat Otomotiv Elektrik Kimyevi Maddeler İth.İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi Ömer Kartal tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emir Sohtorik gayrimenkul işine girdi!

Semih Sohtorik Denizcilik A.Ş'nin kurucusu merhum armatör Hüseyin Semih Sohtorik'in oğlu Emir Sohtorik, gayrimenkul işine adım attı. Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye ile Şişli'de kuruldu.

Emir Mimari İnşaat ve Lojistik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emir Mimari İnşaat ve Lojistik Dış Ticaret Anonim Şirketi, Emine Kaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Beylikdüzü, Yakuplu Mahallsi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Emir Cem İnşaat Petrol Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emir Cem İnşaat Petrol Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Cem Gök tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Başakşehir, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi'nde kuruldu.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Emir Sohtorik inşaat sektörü Haberi

Emir Sohtorik inşaat sektörü

Semih Sohtorik Denizcilik A.Ş'nin kurucusu merhum armatör Hüseyin Semih Sohtorik'in oğlu ve Profesör Doktor Erdal İnönü'nün yeğeni Emir Sohtorik inşaat sektörüne giriş yaptı. 


Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi;  Emir Sohtorik Yönetim Kurulu Başkanlığı, Fatma Sohtorik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Selin Sohtorik Yönetim Kurulu Üyeliği'nde kuruldu.


Toplam sermayesi 50 bin TL olan Platin 21 Gayrimenkul Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi; bugün Şişli, Harbiye Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu. 


Şirket haberinin detayları için tıklayın!


Tülay...