21 / 05 / 2024

Emirgan AVM

Emirgan AVM

Emirgan Korusu’na komşu arazide AVM ve gökdelen yapılacağı iddiaları tartışma yarattı. Araziyi alan Emlak Konut GYO alışveriş caddesi ile siluete zarar vermeyecek oteller yapacaklarını söyledi.

Emirgan Korusu'nda son durum!

Yanındaki 158 dönümlük yeşil alanının TOKI tarafından rezidans ve AVM yapılmak üzere satışa çıkarıldığı iddiasıyla gündeme gelen Emirgan Korusu, havadan bakıldığında bölgede betonlaşma direnen son kale olduğu görülüyor.

İdris Güllüce'den Emirgan Korusu ve İztuzu Plajı açıklamaları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce katıldığı bir televizyon programında Emirgan Korusu ve İztuzu Plajı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Güllüce Emirgan Korusuna AVM yapılacağı yönündeki iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Emirgan Korusu'na gökdelen ve AVM yapılmayacak!

Emirgan Korusu'nun yanındaki araziye alışveriş merkezi ve gökdelen yapılacağı iddiasına Emlak Konut GYO'dan açıklama geldi. Emlak Konut, koruya kesinlikle AVM yapılmayacağını ve iki katlı binalar inşa edileceğini bildirdi...

Emirgan Korusu'na AVM mi yapılacak?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), kazandıkları ihaleye konu taşınmazların bulunduğu alanın Emirgan Korusu ile hiçbir ilgisi bulunmadığını belirterek, Emirgan Korusu'nun imara açılması ve bu alana inşaat yapılmasının söz konusu olmadığını bi

Emlak Konut: Emirgan'a AVM değil alışveriş caddesi!

Emirgan Korusu’na komşu arazide AVM ve gökdelen yapılacağı iddiaları tartışma yarattı. Araziyi alan Emlak Konut GYO alışveriş caddesi ile siluete zarar vermeyecek oteller yapacaklarını söyledi.

Tantitoni, Ankara'daki Cepa AVM'de açılacak!

Son yıllarda zücaciye sektöründe  markalaşmaya çalışan Türk firmaları AVM'lerde açılmaya başlandı

Pendorya AVM 17 Aralıkta Pendik'te açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor

AVM ciroları Ekim'de yüzde 12 azaldı!

Fatoş Karahasan bugünkü köşesinde AVM cirolarındaki son duruma yer veriyor

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

AVM'lerde en beğenilen perakende markalar araştırıldı!

AYD, GfK Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirdiği "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırması sonuçlandı

Cevahir AVM'ye engelliler giremiyor!

Cevahir AVM'ye bebek arabasıyla güç bela çıkılırken, engelli vatandaşların ise girmesi imkansız

Emirgan AVM Haberi

Emirgan AVM

Emirgan Korusu’nun yanındaki araziye alışveriş merkezi ve gökdelen yapılacağı iddiası tartışma yarattı. Araziyi Özelleştirme İdaresi’nden geçtiğimiz yıl 1 milyar 5 milyon 522 bin liraya satın alan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kesinlikle AVM yapılmayacağını ve iki katlı binalar inşa edileceğini söylerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ise arazinin Emirgan Korusu ile ilgisi olmadığını açıkladı. Çevre örgütleri ise Emirgan Korusu’na yakın ve İstanbul Boğazı’na hakim böylesi bir arazide yapılaşmaya karşı çıkıyor. 

Emlak Konut GYO 158 dönüm arazide alışveriş merkezi (AVM) yapmayacağını açıkladı. Kurum dün gazetelere yansıyan ve gökdelen ile AVM yapılacağı belirtilen haberlere karşılık İstanbul’un silüetine zarar vermeyecek şekilde, zemin artı 2 kat şeklinde binalar inşa edeceklerini belirtti. 


SİLUETE ZARAR VERMEYİZ


İhaleye çıkan arazi, 6 parselde toplam 158 bin 497 metrekare büyüklüğe sahip. Bunun...