19 / 05 / 2024

emiroğulları Mudanya Mavi Yeşil

emiroğulları Mudanya Mavi Yeşil

Mavi Yeşil projesi Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 15 bin 559 metrekare alan üzerinde bulunan projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması öngörülüyor.

Emiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Emiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Kenan Yalçın tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ordu Gençağa Kalesi turizme kazandırılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Hacıemiroğulları Beyliği döneminden kalma olduğu iddia edilen Gençağa Kalesi

Yedi Mavi Zeytinburnu ödeme koşulları!

Yedi Mavi Zeytinburnu ödeme koşulları kapsamında 0,45 faizle 120 ay taksit imkanı sunuluyor. Yedi Mavi projesi Şubat 2019 yılında teslim ediliyor...

Sur Yapı Yeşil Mavi ödeme koşulları!

Sur Yapı Yeşil Mavi projesinde evlerin fiyatları 454 bin TL'den başlıyor. Yeşil Mavi Evleri'nde daireler Haziran 2019'da teslim ediliyor...

Yedi Mavi ödeme koşulları!

Yedi Mavi ödeme koşulları kapsamında yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor. Yedi Mavi projesinde daire fiyatları 870 bin TL'den başlıyor.

Emiroğulları İnşaat'tan Bursa Mudanya'ya 2 yeni proje!

Emiroğulları İnşaat, çeyrek aşıra yaklaşan tecrübe ve deneyimiyle konut yapımında önemli projelere imza atıyor. Firma, önümüzdeki günlerde Bursa Mudanya'da 2 yeni proje hayata geçirecek.

İstanbul-Bursa-İzmir otobanı konut fiyatlarını artıracak!

Emiroğulları İnşaat ortaklarından Mustafa Demir, "Fiyatlamaların değişmek üzere olduğu, bir miktar da değiştiği zaman dilimi içerisindeyiz. İstanbul- Bursa-İzmir otobanı tamamlandığında bu fiyatların ciddi miktarda artış olacak." dedi.

Emiroğulları Zengin Dekorasyon Orman Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiroğulları Zengin Dekorasyon Orman Ürünleri İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Zengin tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Yeşil Sokak'ta kuruldu.

Mavi Mudanya fiyat listesi!

Bursa Mavi Mudanya fiyat listesi için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz. Satış ofisi telefon numarası 0224 241 30 40 olarak belirlendi.

Astaşaries Mavi Mudanya projesi!

Astaşaries Mavi Mudanya projesinde toplam 90 adet konut bulunuyor. Projede daire teslimlerinin 30 ay sonra yapılması planlanıyor.

İnşaat sektörü 1999 depreminden sonra değişiklik yaşadı!

Emiroğulları İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve İnşaat Mühendisi İbrahim Hakkı Demir, Emiroğulları İnşaat grubunun kuruluşu, faaliyetleri, projeleri ve hedeflerini anlattı...

Mudanya Mavi Yeşil projesinde 225 bin TL'ye!

Mavi Yeşil projesi Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 15 bin 559 metrekare alan üzerinde bulunan projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması öngörülüyor.

Emiroğulları İnşaat Panayır Evleri ile fark yaratıyor!

Bursa'nın önemli inşaat firmaları arasında yer alan Emiroğulları İnşaat, projelerine bir yenisini daha ekliyor. 34 daire, 9 ticari alan ve 1 fırından oluşan Panayır Evleri Projesi, sunduğu ayrıcalıklarla fark yaratıyor.

emiroğulları Mudanya Mavi Yeşil Haberi

emiroğulları Mudanya Mavi Yeşil

Mudanya'da yer alan Mavi Yeşil'in inşaat alanı 5 bin 115 metrekare. Proje toplam 11 blok şeklinde dizayn edildi. 


Emiroğulları İnşaat imzası taşıyan Mavi Yeşil projesinde 140 daire mevcut. Projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon çatı dubleksi, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon çatı dubleksi şeklinde tasarlandı.



Mavi Yeşil projesinin sosyal donatıları arasında çocuk yüzme havuzu, futbol sahası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, yürüyüş yolu, anaokulu ve açık otopark bulunuyor. 


İnşaat çalışmalarının henüz başlamadığı Mavi Yeşil'de teslimlerin Nisan 2017 yılında yapılması planlanıyor. Projede daire fiyatları 225 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Mavi Yeşil projesi satış ofisi: 

Halilpaşa Mah. Dikyamaç Sok. Mudanya/Bursa


Mavi Yeşil projesi iletişim: 

Telefon: 0 224 239 9 239

Web Adresi: