05 / 05 / 2024

Emirşah Demir

Emirşah Demir

Modelart Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Çiftçi, Erhan Şahin, Emirşah Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Palta tarafından kuruldu.

Abana Ahşap Sanayi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abana Ahşap Sanayi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile 10 Ağustos 2017'de Recep Demir tarafından kuruldu.

Meg Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Meg Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Gülşah Demir ve Merve Karataş ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Half İnşaat İnşaat Malzemeleri Oto Parçaları Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Half İnşaat İnşaat Malzemeleri Oto Parçaları Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökmen Gölge tarafından 10 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Büyükçekmece, Mimaroba Batıköy Mahallesi, Emirşah Sokak'ta kuruldu.

SK Lojistik Mermer İnşaat Metal Demir Ahşap Doğrama Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SK Lojistik Mermer İnşaat Metal Demir Ahşap Doğrama Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aytaç Aldoğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Kartal, Yukarı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde kuruldu.

Marine Marmara İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marine Marmara İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emirşah Uzun tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt, İncirtepe Mahallesi, Atalay Caddesi'nde kuruldu.

Ottoman Yatırım İnşaat Ahşap Demir Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Yatırım İnşaat Ahşap Demir Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Erol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da Beykoz, Örnekköy Köyü'nde kuruldu.

Modelart Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modelart Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Çiftçi, Erhan Şahin, Emirşah Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu.

Galata Köprüsü'nün ahşap hali!

Galata Köprüsü'nün yanmadan önceki hali, 1900'lü yıllarda böyle fotoğraflandı... Demir İnşaat, Galata Köprüsü'nün 1900'lü yıllardaki halini gösteren fotoğrafı Twitter'da paylaştı... İşte yangından önceki Galata Köprüsü'nün ahşap hali!..

Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu 'nun duvarı dökülüyor!

Ataşehir Ferhatpaşa Mahallesi"nde bulunan Mustafa Zeki Demir İlköğretim Okulu"nun bahçe duvarları öğrenciler için büyük bir tehlike yaratıyor. Veliler tedirgin...  

Hamit Demir: 20 dönüme sadece 2 kule yapılsın yeter!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, İstanbul’u kurtaracak dönüşüm planı olarak kentin 15-20 dönümlük parseller haline getirilmesini ve sadece ikişer kule yapılmasını istedi

Mustafa Demir, Adama Salı ile Türkiye'nin kent projelerini görüştü!

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in resmi davetlisi olarak gelen konuk Senegal Bayındırlık Bakanı M. Adama Salı, Türkiye’nin inşaat, bayındırlık ve kentsel projelerde kendilerine destek verebileceğini söyledi

Ferruh Taşdemir: Ali Ağaoğlu bana babalık yaptı!

Ferruh Taşdemir:   Bana en çok babalık yapan kişi Ali Ağaoğlu'dur. Beni oturtur karşısına, günde bir saat ekonomi dersi verir, yaşantımla ilgili ders verir, yaptıklarını, yapacaklarını anlatır.

Emirşah Demir Haberi

Emirşah Demir

Modelart Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Çiftçi, Erhan Şahin, Emirşah Demir tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Modelart Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak, proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskân ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövele restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulanmasını yapmak veya başka bir firma ile...