21 / 05 / 2024

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arm Kuyumculuk İnşaat Tekstil Otomotiv Dijital Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Durmuş tarafından kuruldu.

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bedran İnşaat Hafriyat Ve Tekstil Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bedran Bahadır tarafından kuruldu.

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yedi Universel Gayrimenkul Alım Satım İnşaat Tekstil Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neşe Rengin Aloğlu ve Yelda Tepeli ortaklığında kuruldu.

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hs34 İnşaat Malzemesi Hafriyat Nakliyat Tekstil Ürünleri Pazarlama Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 800 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hüseyin Yavuz tarafından kuruldu.

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Tınaz İnşaat Tekstil Peyzaj Pazarlama Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karaoğlu tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik’te Erol Alunç tarafından kuruldu.

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsel Yapı Malzemeleri Elektrik Mermer Plastik Ve Tekstil Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erol Aluç tarafından kuruldu.

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıs Property İnşaat Tekstil Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Hassan Alhadad tarafından kuruldu.

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

Esan İnşaat Tekstil Gıda Ve Tarım Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Pazarlama Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nedayi Kaplaner ve S. Ahmed Nasser Al-Aamrı ortaklığında kuruldu.

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Romes İnşaat Turizm Tekstil Sağlık Ürünleri Ve Gıda Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Yedikardeş tarafından kuruldu.

Güdüker İnşaat Tekstil Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdüker İnşaat Tekstil Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sergen Güdüker tarafından kuruldu.

Penser İnşaat Tekstil Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Penser İnşaat Tekstil Pazarlama Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dağlı tarafından kuruldu.

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat Haberi

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Emitsan Tekstil Pazarlama Ve İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-çimento,alçı,harç,kireç,mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti 2-her türlü dokuma mamullerinin ,ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak, ipek, orlon ,pamuk triko,hazır giyim eşyalarıile çorap,çamaşırbay bayan ve çocukgiyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. 3-tekstil sanayiine ait her türlü ham madde yarı mamul ve mamul maddelerin,giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü,pamuklu,ipekli,suni estetik plastik maddeleriplik ham bez ve kumaşaların yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi alım ve satımı ithalatı ve ihracatı,yurt içinde ve yurt dışında pazarlaması 4-her türlü mefruşat,çeyiz,havlu,bornoz alım satımı,...