06 / 05 / 2024

Emitt 2016da tanıtılan projeler

Emitt 2016da tanıtılan projeler

Gayrimenkul, turizm ve enerji alanında yatırımları bulunan Babacan Holding 28 -31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Emitt 2016’da Prime Suits ve Prime Palace projelerini tanıttı.

Google Pixel Fold Tanıtımı: Katlanabilir Telefon Dünyasına Yeni Bir Soluk Geliyor!

Google'ın merakla beklenen yeni katlanabilir telefonu Google Pixel Fold yakında tanıtılacak. Google tarafından yapılan duyuruya göre, cihazın tanıtımı 10 Mayıs'ta gerçekleştirilecek ve ön sipariş süreci hemen ardından başlayacak. 

Ford E-Transit tanıtıldı! İşte 8 Kasım 2022 fiyat listesi

Ford Otosan tarafından üretimi Türkiye'de gerçekleştirilen E-Transit, yapılan bir etkinlik ile birlikte tanıtıldı. İşte detaylar...

Yeni Skoda Enyaq vRS tanıtıldı! Fiyatı da ortaya çıktı! İşte 25 Ekim 2022 fiyat listesi

Skoda’nın yeni elektrikli otomobili Enyaq vRS, SUV formunda görücüye çıktıı. İşte tanıtılan yeni aracın fiyatı, özellikleri ve çıkış tarihi hakkında son dakika bilgiler...

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV tanıtıldı! İşte aracın teknik özellikleri ve fiyatı

Toyota ve Suzuki ortaklığında yapılan yeni model Toyota Urban Cruiser Hyryder Hybrid SUV'nin tanıtımı Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de yapıldı. Tanıtımda Toyota Kirloskar Motor Yönetim Müdürü Masakazu Yoshimura otomobille ilgili bilgiler verdi.

Yeni Renault Austral tanıtıldı! İşte Renault’un yeni SUV aracının özellikleri

Uzun süredir sır gibi saklanan yeni SUV Renault Austral, yapılan lansmanın ardından tanıtıldı. Fransız otomobil devinin uzun süredir gizlediği SUV modeli Austral’ın deneme sürüşlerinde bile farklı kamuflajlar uygulanmıştı.  

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

BESA Grup BO Viera projesinin tanıtımını yaptı!

BESA Grup The BO Viera projesinin tanıtımı için yeni açılan Zorlu Center'daki ofisinde yaza merhaba partisi ile yaptı. Bodrum Küçükbük Koyu'nda hayata geçirilen projenin ilk etabının 2019 yılı sonunda teslimi planlanıyor. 

Trabzon Beşikdüzü'ndeki teleferik basına tanıtıldı!

100 milyon TL’ye mal olan ve bayramın ilk günü kullanıma açılan Karadeniz'in en uzun teleferiği basına tanıtıldı..

Şehr-i Bağcılar tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında Bağcılar'da 3.5 ay önce temeli atılan ve inşaatı devam eden yeni yaşam merkezi Şehr-i Bağcılar, kamuoyuna tanıtıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Emitt 2016da tanıtılan projeler Haberi

Emitt 2016da tanıtılan projeler

2002 yılından bu yana yeni yaşamlar inşa eden Babacan Holding, 28 - 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslarası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt’e otel ve residence hizmetini bir arada sunduğu Prime Suites ve Prime Palace projeleriyle katıldı. Turizmcileri buluşturan fuarda Prime Suites ve Prime Palace projeleri ziyaretçilerden tam not aldı. 

Uzun veya kısa dönemli kiralama seçenekleriyle otel konaklama anlayışını kökten değiştiren Prime Suites; dar metrekarelere sıkışmış otel odaları yerine, 1+0,1+1, 2+1, 3+1’e kadar çeşitlenen, full eşyalı daire konseptinde hizmet sunuyor. Şehrin her noktasına kolay ulaşım imkanı veren Prime Suites, Basın Ekspres Yolu üzerinde, havaalanına sadece 10 dakika mesafede yer alıyor. CNR, Mall of İstanbul, Metro AVM gibi çekim merkezleri ile toplu...