13 / 05 / 2024

Emıtt iletişim

Emıtt iletişim

“ EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ” nda yoğun ilgi gören sağlık konseptli Salon 9 stand başvuruları için son günler devam ediyor...

Kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları iletişim!

Kadıköy Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’de inşa ediliyor.

Muhteşem Yüzyıl Evleri iletişim!

Muhteşem Yüzyıl Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri Ceylan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Fikirtepe Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim!

Fikirtepe Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi.Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları 192 konuttan meydana geliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası taşıyan Yeni Yüzyıl Konutları 192 adet konuttan meydana geliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde inşa edilen projede 192 adet daire bulunuyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon bilgisi 444 70 16 olarak belirlendi.

Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim!

Muhteşem Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre uzaklıkta yer alıyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim!

Toplam 192 adet daireden meydana gelen proje toplam 3 bin 339 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz avantajı sağlayan proje Bağdat Caddesi'nde 500 metre uzaklıkta bulunuyor.

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim için 444 70 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 192 adet daireden meydana gelen projede konut teslimlerinin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Yeni Yüzyıl Konutları iletişim!

Yeni Yüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa ediliyor.

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları iletişim!

Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü lansmanı yapılacak olan Muhteşem Yeniyüzyıl Konutları Göztepe’de yükseliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat Muhteşem Yeni Yüzyıl projesi İstanbul Anadolu Yakası’nda inşa ediliyor.

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim!

Muhteşem Yeni Yüzyıl Göztepe iletişim numarası 444 70 16 olarak belirlendi. Ceylan İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Kalamış Marina ve Moda’ya 750 metre yakın mesafede bulunuyor.

Emıtt iletişim Haberi

Emıtt iletişim

Türkiye’nin önde gelen zincir hastane grupları, hastaneleri, klinikleri, konusunda ihtisaslaşmış ve uluslararası üne kavuşmuş göz hastaneleri, di̇ş hastaneleri, işin sağlıklı yaşam  konaklama sektörü tarafında olan termal oteller, spa otelleri, estetik-güzellik tarafında yer alan saç ekim merkezleri, cerrahi estetik merkezleri, sektöre ürün sağlayan medikal firmaları, yerli ve yabancı aracı kurumlar, sağlık turizmi konseptli Salon 9’da yeni iş bağlantıları için bir araya geliyor.


Türkiye turizm sektörü; sağlık, estetik,termal, SPA, sağlıklı yaşam tesis ve hizmet çalışmaları kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı, Acıbadem Hastanesi, Memorial Hastanesi, Medicalpark,  Liv Hospital, Ethica, Romatem, Hisar Hospital, B2B Workshop, Erzurum E.A. Hastanesi, Karnak Travel,  Dentopia,  Arpanu Travel, Renmed, Kolan Hastanesi,  5 E Termal, Narven Termal  Bilici Termal,Anatolia Hospital ve Medicabil Hastahanesi,  Salon 9’da yerlerini aldılar.


18. EMITT Uluslararası Turizm Fuarı,...