28 / 04 / 2024

Emıtt salon 9 stand başvuruları için son günler!

Emıtt salon 9 stand başvuruları için son günler!

“ EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ” nda yoğun ilgi gören sağlık konseptli Salon 9 stand başvuruları için son günler devam ediyor...



Türkiye’nin önde gelen zincir hastane grupları, hastaneleri, klinikleri, konusunda ihtisaslaşmış ve uluslararası üne kavuşmuş göz hastaneleri, di̇ş hastaneleri, işin sağlıklı yaşam  konaklama sektörü tarafında olan termal oteller, spa otelleri, estetik-güzellik tarafında yer alan saç ekim merkezleri, cerrahi estetik merkezleri, sektöre ürün sağlayan medikal firmaları, yerli ve yabancı aracı kurumlar, sağlık turizmi konseptli Salon 9’da yeni iş bağlantıları için bir araya geliyor.


Türkiye turizm sektörü; sağlık, estetik,termal, SPA, sağlıklı yaşam tesis ve hizmet çalışmaları kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı, Acıbadem Hastanesi, Memorial Hastanesi, Medicalpark,  Liv Hospital, Ethica, Romatem, Hisar Hospital, B2B Workshop, Erzurum E.A. Hastanesi, Karnak Travel,  Dentopia,  Arpanu Travel, Renmed, Kolan Hastanesi,  5 E Termal, Narven Termal  Bilici Termal,Anatolia Hospital ve Medicabil Hastahanesi,  Salon 9’da yerlerini aldılar.


18. EMITT Uluslararası Turizm Fuarı, ilk defa 2.000 m²′lik Salon 9, tamamen sağlık ve termal turizmine  ayrılıyor. Uluslararası platformda, turizm sektörüne önemli bir değer katan EMITT Turizm Fuarı’na, 70 ülkeden, 60.000‘i profesyoneller olmak üzere, yerli ve yabancı 140.000 kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.


Salon 9’da yer almak isteyen firmalar  www.emittsaglikturizmi.com internet sitesinden ve [email protected] email adresinden stand başvuruları için detaylı bilgi alabilir.


Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde 30 Ocak 2014’te kapılarını açacak EMITT Uluslararası Turizm Fuarı, sağlık ve turizm sektörünü bir araya getiren Salon 9, 2 Şubat 2014 tarihine kadar ziyarete açık.



Geri Dön