13 / 05 / 2024

turizm Emıtt salon 9 stand başvuruları

turizm Emıtt salon 9 stand başvuruları

“ EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ” nda yoğun ilgi gören sağlık konseptli Salon 9 stand başvuruları için son günler devam ediyor...

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Merakla bekleniyordu deprem nedeniyle ertelenmişti! EMITT yeni tarihi açıklandı!

6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem felaketi sebebiyle ertelenen EMITT yeni tarihleri açıkladı. Peki EMITT’de neler var, bizleri neler bekliyor! İşte detaylar…

EMITT Fuarı, 8 Şubat 2023’de kapılarını açıyor! İşte fuarda bizleri bekleyenler…

Türkiye’nin ve bölgenin bir numaralı turizm ve seyahat fuarı EMITT, Şubat ayında kapılarını açacak. Peki fuarda bizleri neler bekliyor. İşte ayrıntılar…

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Bo-Em Turizm Emlak Oto Kiralama Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt 800 bin TL sermaye bedeli ile Bora Taştekne tarafından açıldı.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Sinema salonlarının kira sorununa Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çözüm!

Pandemi süresi boyunca zor zamanlar geçiren ve kira konusunda AVM ile mülk sahipleriyle sıkıntılı süreç yaşayan sinema salon işletmecilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sevindiren haber geldi. 

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçem Turizm Gıda Ve Araç Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Duygu Yılmaz tarafından kuruldu.

TTİ Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TTİ Turizm Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ülknur Çolak tarafından kuruldu.

EMITT Fuarı için geri sayım başladı!

Dünyanın dört büyük turizm fuarı arasında bulunan EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 31 Ocak – 3 Şubat 2019 tarihleri arasında düzenlenecek.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Ateşoğlu tarafından kuruldu. 

Turizm imar planı Bakanlığın üzerinden yapımalı!

Ünye Belediyesi, bu yıl ikinci kez EMİTT’e katıldı. Başkan Ahmet Çamyar, "Turizm imar planı ile ilgili bu planın Kültür ve Turizm Bakanlığı üzerinden yapılması gerektiğini düşünüyoruz." dedi. 

Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın yüzde 80'i satıldı!

Yüzde 80'inin satıldığı Zer Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nda daire fiyatları 568 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.

turizm Emıtt salon 9 stand başvuruları Haberi

turizm Emıtt salon 9 stand başvuruları

Türkiye’nin önde gelen zincir hastane grupları, hastaneleri, klinikleri, konusunda ihtisaslaşmış ve uluslararası üne kavuşmuş göz hastaneleri, di̇ş hastaneleri, işin sağlıklı yaşam  konaklama sektörü tarafında olan termal oteller, spa otelleri, estetik-güzellik tarafında yer alan saç ekim merkezleri, cerrahi estetik merkezleri, sektöre ürün sağlayan medikal firmaları, yerli ve yabancı aracı kurumlar, sağlık turizmi konseptli Salon 9’da yeni iş bağlantıları için bir araya geliyor.


Türkiye turizm sektörü; sağlık, estetik,termal, SPA, sağlıklı yaşam tesis ve hizmet çalışmaları kapsamında T.C. Sağlık Bakanlığı, Acıbadem Hastanesi, Memorial Hastanesi, Medicalpark,  Liv Hospital, Ethica, Romatem, Hisar Hospital, B2B Workshop, Erzurum E.A. Hastanesi, Karnak Travel,  Dentopia,  Arpanu Travel, Renmed, Kolan Hastanesi,  5 E Termal, Narven Termal  Bilici Termal,Anatolia Hospital ve Medicabil Hastahanesi,  Salon 9’da yerlerini aldılar.


18. EMITT Uluslararası Turizm Fuarı,...