28 / 04 / 2024

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!


Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.



Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi konusu:
Gayrimenkul ve İnşaat İşleri; 1. Tüzel veya gerçek kişilere yerel ve merkezi kamu kuruluşlarına, yabancı firmalara, sivil toplum kuruluşlarına ve genel olarak hizmet, üretim, insan kaynakları vb. sektörlerin ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bu şahıslar adına veya birlikte veya sadece kendi nam ve hesabına gerek yurt içinde gerek yurt dışında her türlü projeleri oluşturmak, gerçekleştirmek, özellikle gayrimenkul veya gayrimenkule dayalı yatırım projeleri oluşturmak, gerçekleştirmek, alım-satımını, kiralamasını yapmak pazarlamasını danışmanlığını, acenteliğini, komisyonculuğunu yapmak tesislerin işletimini, yöneticiliğini yapmak, yönetim planlarını hazırlamak, kat irtifak kat mülkiyeti kurulması işlemlerini ifa etmek, bina işletimi için gerekli hizmetleri sunmak, temsil ettiği taraf için güvence sistemlerini kurmak, tesis etmek, danışmanlığını yapmak, raporlamak, gayrimenkuller üzerinde her türlü ayni ve diğer hakların tesisini, şerhlerin işlenmesini yapmak, özellikle tesis ettiği şahıs ve kurumlar adına ipotek tesisini yapmak... ve 28/11/2023 tarihinde tescil edilen ana sözleşmesinde yazılı diğer hususlar
 


Geri Dön