27 / 04 / 2024

TOKİ Şırnak Uludere başvuruları için son gün! 95 bin lira!

TOKİ Şırnak Uludere başvuruları için son gün! 95 bin lira!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak Uludere Toplu Konut Uygulaması kapsamında 16 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Uludere başvuruları için son gün...



Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak Uludere Toplu Konut Uygulaması kapsamında 16 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. 


 Şırnak Uludere Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şırnak Uludere Şubesi olacak. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 13/01/2014 – 31/03/2014 tarihleri arasında ilgili bankanın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.



TOKİ Şırnak Uludere Konutları 'nın en düşük bedeli 95 bin 764 lira, en yüksek bedeli ise 117 bin 761 lira olarak belirlendi. 


Şırnak Uludere  TOKİ  Konutları 'ndan 6 bin lira peşinatla ve 240 ay vade imkanıyla konut sahibi olunabiliyor.TOKİ Şırnak Uludere başvuruları için bugün son gün.



İlanın detayı için tıklayın







Geri Dön