30 / 04 / 2024

EMITT turizmi

EMITT turizmi

Aylardır süren çalışmalar sonucu Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve de Yalova ortaklaşa katıldığı EMITT fuarında görücüye çıktı. EMITT Fuarı' nda turizm Türkiye'nin zenginlikleri ziyaretçileri büyüledi...

Turizmi Teşvik Kanunu'nda değişiklik teklifi komisyon tarafından kabul edildi! 

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu tarafından kabul edildi.

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Turizmi Teşvik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koci Lazion Müteahhitlik İnşaat Malzemeleri Ve Sağlık Turizmi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırkyö'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Metin Yenilmez ve Yusuf Yenilmez ortaklığında kuruldu.

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğa Turizmi Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saran Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phi Sağlık Turizmi Ve İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Likoğlu tarafından kuruldu.

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Deluxe Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Limited Şirketi Üsküdar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin, Ceyhun Güney ve Şenol Sevinç ortaklığında kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Tgh Sağlık Turizmi Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgh Sağlık Turizmi Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Gökhan Haytoğlu tarafından kuruldu.

Yabancılara konut satışında sağlık turizmi önemli bir kanal!

JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, sağlık turizmi için gelen yabancılara konut satışının büyük bir avantaj olduğunu belirtti...

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Turizmi Teşvik Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında  turizmi teşvik yatırımları kapsamında öncelikli alanlar kapsamında değerlendirilmesi amaçlanıyor.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Group Seyahat Danışmanlık Sağlık Turizmi Gayrimenkul Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydemir tarafından kuruldu.

EMITT turizmi Haberi

EMITT turizmi

Tüyap Fuar Merkezi'nde açılışı Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından yapılan etkinlikte, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı'nın koordine ettiği 5 ilin (Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova) turizm zenginlikleri ziyaretçileri büyülüyor. Türkiye'den 150'nin üzerinde belde ve ilin katıldığı fuara, 70 farklı ülkeden 4 bin 500 katılımcı iştirak ediyor. 


EMİTT fuarına MARKA Yönetim Kumlu üyelerinden Düzce Valisi Ali İhsan Su, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Fatih Akbulut ve Doğu Marmara illeri turizm İl Müdürleri iştirak ettiler. 30 Ocak 2 Şubat 2014 tarihleri arasında 18. kez TÜYAP Beylikdüzü Fuar Alanı'nda düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT), Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) koordinasyonunda Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illeri ortak tema altında katılım...