09 / 05 / 2024

emla haberleri

emla haberleri

1981 yılında İstanbul Nazım Plan Bürosu ile Anıtlar Yüksek Kurulu'nun hazırladığı plan Ankara'da yapılan toplantıda karara bağlanamadığı için askıda kalmış. Bakanlık, İstanbul Belediyesi'nin de görüşünün alınmasına karar vermiş.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Emlağın En'lerinde RE/MAX Türkiye'ye ödül yağmuru!

RE/MAX Türkiye, Hürriyet Emlak tarafından düzenlenen “Emlağın En’leri Ödülleri”nde iki farklı kategoride üç ödül kazandı...

Emlağın En’leri Ödüllerini kazananlar belli oldu!

Hürriyet Emlak tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimler ödüllendirildi. 

Emlağın En’leri Ödül Töreni 19 Eylül'de!

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün başarılı isimlerini ödüllendirecek.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Sitelerde güvenlik nedir?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde güvenlik nedir" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Kiracılar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için sitelerde istihdam ettirilen personellerin işten ayrıldıklarında ya da çıkartıldıklarında ödenen tazminatlarının nereden ödendiğini yazdı...

Sitelerden konut alanlar dikkat!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerden konut alanlar dikkat" konulu yazı yazdı. İşte o yazı...

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1!

Kayaşehir TOKİ kura sonuçları 1+1 2+1 3+1 açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

4 Ekim 2017 TOKİ Kayaşehir kura sonucu 2+1 daireler!

4 Ekim 2017 TOKİ Kayaşehir kura sonucu 2+1 daireler bugün açıklanacak. Kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Emlağın En’leri Ödül Töreni yapıldı!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimleri ödüllendirdi. Bu yıl ikinci kez düzenlenen organizasyonda 27 emlak ofisi ödüle değer görüldü.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 3,33 milyon metrekareye ulaştı!

Pamir & Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2017 yılı 1. çeyrek raporu yayınlandı. 2017 ilk çeyreğinde A sınıfı ofis arzı, İstanbul’da ana ofis bölgelerinde 3,33 milyon metrekareye ulaştı.

emla haberleri Haberi

emla haberleri




Nazım Plan Bürosu ile Anıtlar Kurulu'nun hazırladığı plan Ankara'da yapılan toplantıda karara bağlanamadı


Boğaziçi SİT Planı askıda kaldı


  Vali Nevzat Ayaz, SİT Planı, konusunda belediyenin de görüşünün alınacağını söyledi.


  NAZIM Plan Bürosu ile Anıtlar Kurulu'nun hazırladığı Boğaziçi SİT Planı, Ankara'da yapılan toplantıdan sonra karara bağlanamadığı için askıda kaldı. Durumu yeniden görüşen Nazım Plan Bürosu ve Anıtlar Kurulu kadar bu işte kendini yetkili gören belediyenin de görüşünün yeniden alınması için bakanlıkça karara varıldı.


  Bu konuda bilgisine başvurduğumuz, İstanbul Valisi Nevzat Ayaz, yeni SİT Planı'na göre bir çözüm getirmek ve belediyenin de bu işte önemli ilgisini dikkate alınarak yeniden gözden geçirileceğini...