29 / 04 / 2024

emla piyasası

emla piyasası

Reşat Altın'ın 253 bin 455 liraya satıldığı 1990 yılında, Tuzla Uyum Sitesi'nde bulunan daireler, metrekaresi 450 bin ile 550 bin lira arasında satılacakmış. 90 metrekare daire 159 adet altın parasına satılacakmış.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Kasım Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Kasım ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Kasım ayı genel bakış raporu...

Kardemir Özel Sektör Tahvili piyasasında adını duyurdu!

Türkiye'nin ilk ağır sanayi tesisi ve ilk entegre demir çelik fabrikası Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Kardemir), Özel Sektör Tahvili piyasasında da adını duyurdu.

Mayorka, lüks emlak piyasasında rekor üstüne rekor kırıyor!

İspanya’nın Balear Adaları söz konusuysa, "Lüks" deyince akla ilk gelenin İbiza olması normal(di). Zira bir süredir Mayorka, lüks emlak piyasasında rekor üstüne rekor kırıyor. Ada hızla İspanya’nın en pahalı noktalarından birine dönüşüyor.

Gayrimenkul yatırımcısı ve emlak piyasası hareketlenecek!

Siyasi belirsizlik gayrimenkul sektörünü olumsuz yönde etkilerken, emlak satışları da bu durumdan oldukça etkilendi. Ancak 1 Kasım seçimlerinin ardından yaşanan siyasi belirsizliğin son bulması emlak piyasasını da harekete geçirdi.

Londra'da gayrimenkul piyasası ivme kazandı!

Dünyanın en önemli iş merkezlerinden Londra son dönemde gayrimenkul piyasasındaki ivme ile de adından söz ettiriyor. Şehirde bu bakımından birçok yeni yatırım yatırımcısına fırsatlar sunuyor.

Gayrimenkul piyasasındaki yavaşlama bitecek!

AB Grup Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, seçim sonrasında gayrimenkul piyasasındaki yavaşlamanın sona ereceğini ve başta Araplar olmak üzere yabancı yatırımcıların gayrimenkul talebinin artacağını söyledi.

Seçim sonuçları gayrimenkul piyasasını canlandırdı!

1 Kasım seçimlerinde yeniden tek partinin iktidara gelmesi inşaat ve gayrimenkul piyasasının canlandırdı. İş adamı Bedirhan Akyol, sandıktan bölgenin istediği sonucun çıktığını belirtti.

Arnavutköy'de emlak piyasası hareketlenecek!

3. Havalimanı, 3 Köprü bağlantı yolları, Kanal istanbul ve Sağlık Şehri projelerinin kurulacağı Arnavutköy ilçesinde emlak piyasasının hareketlenmesi bekleniyor.

Konut piyasası eski canlılığına kavuşacak!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal, 1 Kasım sonrası ülkede istikrarın sağlanması durumunda konut piyasasının Kasım, Aralık gibi eski canlılığına yeniden kavuşacağını söyledi.

Konut piyasasında köpük uyarısı!

Yatırım bankası Goldman Sachs, emlâk piyasasındaki fiyat artışlarını olağan üstü aşırı buldu. Amerikan finans kuruluşu bunun sonucu olarak piyasada köpük olduğunu kaydetti.

Türk konut piyasasında köpük var!

Goldman Sachs, 'Türk konut piyasasında köpük var, ancak sistemsel risk oluşturmuyor' değerlendirmesinde bulundu.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Ekim Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2015 Ekim ayı raporunu ekledi. İşte Reidin, Türkiye konut piyasası Ekim ayı genel bakış raporu...

Londra'da gayrimenkul piyasasında hareketlilik sürüyor!

Dünyanın önemli finans merkezlerinden biri olan ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Londra gayrimenkul piyasasındaki hareketlilik sürüyor.

emla piyasası Haberi

emla piyasası



İŞTE SAĞLAM GÜVENCE 


EVİNİZİN ANAHTARI


M2'Sİ 450.000 - 550.000 TL.


BİTMİŞ DAİRELER


51 m2'den 90 m2'ye kadar 


Bugün al istersen 12 ayda öde


UYAS SİTESİ TUZLA KONUTLARI


395 31 02 - 395 40 49


(1990 yılında Reşat Altın 253.455 liraya satılıyormuş.)


Sabah Gazetesi 1 Mayıs 1990



Abdullah Kutalmış...