03 / 05 / 2024

emlak bankası açılıyor mu

emlak bankası açılıyor mu

Emlak Bankası, Emlak Bank adıyla yeniden faaliyete geçecek . Banka, küçük işletmelere, tarım kredi kooperatiflerine destek verebilecek, kentsel dönüşümü destekleyecek...

Emlak Bankası iddia dönüş hazırlığında!

31 Mayıs 2017 tarihinde TBMM'de kabul edilen yasa ile tasfiye sürecindeki Emlak Bankası'nın yeniden faaliyete geçmesinin önü açıldı. Emlak Bankası 2018 yılının başında faaliyete geçmeyi hedefliyor.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Mistral GYO 12-13 Ocak'ta halka açılıyor!

İzmir’in önde gelen işadamlarının ortaklığıyla kurulan Mistral GYO, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) liderliği ve Yatırım Finansman Menkul Değerler (YFAŞ) eş liderliğiyle, 12-13 Ocak 2017 tarihleri arasında halka açılıyor.

Emlak İstasyonu Bahçeşehir Ispartakule açılıyor!

Brokerlığını Coşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yapacağı Emlak İstasyonu Bahçeşehir, Bahçeşehir Ispartakule İnovia çarşı'da açılıyor.

Emlak İstasyonu Düzce’de açılıyor!

Brokerlığını İsmail Çetinkaya’nın yapacağı Emlak İstasyonu Çeka Emlak, Kültür Mh. Spor Sk. Halil Üstünel İş Merkezi Kat:2 No:202 Düzce / Merkez de açılıyor.

Emlak İstasyonu Esenyurt My Family’de açılıyor!

Brokerlığını Samet Beşikci ve Nazan Başkalem’in yapacağı Emlak İstasyonu, Efe Gayrimenkul İstanbul - Esenyurt My Family’de açılıyor.

Emlak İstasyonu ASM Çalışkan Gayrimenkul açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Musa Doğan’ın yapacağı yeni franchise ofisi İstanbul - Çatalca’da açılıyor.Musa Doğan, markanın gücüyle Çatalca’da en iyi kalitede hizmet vereceklerini” söyledi.

Emlak İstasyonu İzmit'te açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Adnan Mercimek’in yapacağı yeni franchise ofisi İzmit’te açılıyor. Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak; Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

Emlak İstasyonu Dinamik, Gölcük'te açılıyor!

Türkiye genelinde 15 Franchise ofisi ile hizmet veren Emlak İstasyonu 16. Franchise ofisini Brokerlığını Melek Yıldırım'ın yapacağı Emlak İstasyonu Dinamik, Gölcük'te açılıyor.

Turyap, ABD'ye açılıyor!

TURYAP bu yıl 13. Kez kapılarını açan ‘Bayim Olur Musun?’ fuarında verdiği temsilcilikle ABD’ye açılıyor. TURYAP yaklaşık 400 franchise sayısı ile fuara katılan 350 firma arasında yedinci, emlak firmaları arasında birinci oldu.

Emlak İstasyonu Karasu'da açılıyor!

Yöneticiliğini Adem Demirtürk'ün yapacağı Emlak İstasyonu Demirtürk Emlak Karasu'da açılıyor. Emlak franchise zincirini genişletmek için emin adımlarla yoluna devam eden Emlak İstasyonu hızlı büyümesini sürdürüyor.

Emlak Konut Anadolu'ya Ankara'dan açılıyor!

EMLAK Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2014 yılını 10 bin 32 konut satışı ve 5 milyar 211 milyon liralık gelirle kapattı. Emlak Konut Anadolu'ya Ankara'dan açılıyor.

Estate Station Re-Ka Emlak Sakarya'da açılıyor!

ESTATE STATION RE-KA Emlak Sakarya’da açılıyor. Brokerlığını Dt. Recep KAYA’ın yapacağı Estate Station - Re-Ka Emlak Sakarya’da hizmete girecek.Estate Station Re-Ka Emlak Sakarya'da açılıyor.

Milli Aydın Bankası Kültür Merkezi olarak hizmete açılıyor!

Aydın Belediyesi tarafından 319 bin 214 TL harcanarak restore edilen ve Aydın'ın kültürel zenginliğine kazandırılan Milli Aydın Bankası binası, bugün "Kültür Merkezi" olarak hizmete açılıyor.

emlak bankası açılıyor mu Haberi

emlak bankası açılıyor mu

Emlak Bankası 17 yıl aradan sonra yeniden faaliyet başlıyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın konut, arsa, gayrimenkul ağırlıklı çalışacağını açıkladığı Emlak Bankası kamunun düzen ve yararına sosyal amaçlı yardımlarda bulunabilecek.

Takvim'de yer alan  habere göre; "Türkiye Emlak Katılım Bankası Anonim Şirketi" adıyla faaliyet gösterek olan Emlak Bank, küçük işletmelere, tarım kredi kooperatiflerine destek verebilecek, kentsel dönüşümü destekleyecek. Banka, borçlanma aracı niteliğindeki sermaye piyasası aracı, menkul kıymet ihraç edebilecek. 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kısa sürede hem vatandaşlarımızın hem de sektörün faydalanacağı bir banka olacak. Yıl sonuna da bu süreci tamamlayacağız" ifadelerini...