27 / 04 / 2024

Emlak Çadırı dükkan fiyatları

Emlak Çadırı dükkan fiyatları

Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün. Toplam 240 adet bağımsız bölümün satışa sunulacağı Emlak Çadırı müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek.

Emlak Çadırı başvuruları yarın son!

Dükkan, ofis ve konutların açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı başvuruları yarın son. Tek fiyat uygulaması yapılan projede toplam 240 adet bağımsız bölüm bulunuyor.

Emlak Çadırı'nda VIP ofisler 149 bin TL'ye!

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerinden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar 31 Mayıs'ta "Emlak Çadırı'nda satışa sunulacak.

Emlak Çadırı son başvuru günü!

Teslimleri hemen yapılan konut, ofis ve dükkanları açık artırma ile satışa sunulacağı Emlak Çadırı Başakşehir müzayedesi 31 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek. Peki Emlak Çadırı son başvuru günü ne zaman?

Emlak çadırı nerede kurulacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Emlak Çadırı'nda cadde dükkanları 199 bin TL'den satışa çıkıyor!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Emlak Çadırında hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölümden oluşuyor. "fiyatı siz belirleyin" sloganıyla 31 Mayıs'ta sahipleri ile buluşacak.

Emlak Çadırı dükkan fiyatları!

Emlak Çadırı dükkan fiyatları 199 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İlgi Yönetim Emlak Çadırı'nda 31 Mayıs günü satışa sunulacak olan dükkanlar Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor.

Emlak Çadırı ev fiyatları!

Emlak Çadırı ev fiyatları 99 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İlgi Yönetim imzasıyla hayata geçirilen Emlak Çadırı projesinde konut, ofis ve dükkanlar hemen teslim ediliyor.

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi!

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi İstanbul Başakşehir'de bulunuyor. Başvuruları 29 Mayıs'a kadar devam edecek olan proje konut, ofis ve dükkan konseptiyle hayata geçiriliyor.

Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

31 Mayıs Pazar günü 220 adet dairenin, 10 adet dükkanın ve 10 adet VIP ofisin satışa sunulacağı Emlak Çadırı projesi İlgi Yönetim imzası taşıyor. Peki Emlak Çadırı fiyatları ne kadar?

Emlak Çadırı ofis fiyatları!

Emlak Çadırı İlgi Yönetim imzasıyla inşa ediliyor. Emlak Çadırı ‘nda toplam 10 adet satılık VIP ofis bulunuyor. Emlak Çadırı ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak Çadırı nerede kuruluyor?

Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı nerede?

Emlak Çadırı'nda konut fiyatları 99 bin TL'den başlıyor!

İlgi Yönetim tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Emlak Çadırı' nda konutlar 99 bin TL'ye, VIP ofisler 149 bin TL'ye ve Cadde dükkânlar 199 bin TL'ye satışa sunulacak.

Mavera İnşaat projelerinde hazır dükkan fırsatı! İstanbul’da sadece yüzde 30 peşinatla dükkan sahibi olabilirsiniz!

Makro İnşaat imzası ile hayata geçirilen projelerdeki dükkanlar yüzde 30 peşinatla satılıyor. Projelerden hemen teslim tapuyla hazır dükkan sahibi olma imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak Safranbolu'da 121 bin liraya dükkan satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük ili, Safranbolu ilçesi Çeşme Mahallesi'ndeki dükkanı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan satış ihalesi 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Başkent Emlak Konutları'nda 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Başkent Emlak Konutları'ndaki 40 cadde dükkanı 26 Eylül'de açık artırma ile satışa çıkacak. Dükkanların toplam KDV dahil muhammen bedeli 61 milyon 800 bin TL...

Emlak Konut'tan satılık 16 cadde dükkanı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Niğde Emlak Konutları'nda yer alan 16 adet cadde dükkanını açık artırmayla satışa çıkarıyor. Dükkanların toplam muhammen bedeli 25 milyon 440 bin TL...

Emlak sektörü yeni düzenlemelerle şekilleniyor!

Türk ekonomisinin Yenikapı ruhuyla olağanüstü bir dönem yaşadığı bugünlerde emlak sektörü de yeni düzenlemelerle şekil değiştiriyor.

Dükkan emlak vergisi nasıl hesaplanır 2016?

1319 sayılı kanun gereğince ödenmesi zorunlu olan emlak vergisi dükkan sahipleri tarafından da yatırılıyor. Peki, dükkan emlak vergisi nasıl hesaplanır 2016? Vergi oranı nedir?

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan satışa çıkıyor!

Evvel İstanbul ve Adım İstanbul'daki 130 dükkan açık artırma usulüyle 14 Mayıs'ta Emlak Konut GYO tarafından satışa çıkarılacak. İhaledeki dükkanları fiyatları 652 bin 542 TL'den başlıyor.

Emlak Konut Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan satışa çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesinde BeMa İnşaat tarafından inşa edilen Göl Panorama Evleri'nde 40 dükkan satışa çıkıyor.

Dükkan kira artış oranı Ocak 2016!

Dükkan kiralayan kiracılar, sözleşmenin yenilenmesi halinde yeni kira döneminde kirayı zamlı olarak ödüyor. Peki, dükkandaki kiracıya hangi oranda zam yapılır? Dükkan kira artış oranı Ocak 2016 nedir?

Hamit Demir: Emlak sektörü için 2016 umut dönemi olacak!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, emlak sektörü adına 2015'in olumlu olduğunu vurguladı ve "Bu sene rekor ile tamamlanacak, 2016 da umut dönemi olacak." dedi.

Dükkan kira artış oranı Aralık 2015!

Kira zam hesaplamaları kanunen ev ve dükkanlarda farklı şekilde hesaplanıyor. Peki, dükkandaki kiracıya nasıl zam yapılır? Dükkan kira artış oranı Aralık 2015 nedir?

Dükkan emlak vergisi sorgulama işlemleri!

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince ödeniyor. Peki, dükkanınız olduğunu ve öncelikle vergi sorgulama işlemi yapmak istediğinizi düşünelim. Peki, dükkan emlak vergisi sorgulama işlemleri nasıl yapılır?

Dükkan emlak vergisi hesaplama 2015!

Emlak vergisi, tüm gayrimenkuller için sahipleri tarafından ödeniyor. Buna göre, ev, arsa, arazi ve dükkan sahipleri her sene bu vergiyi ödemek ile mükellef oluyor. İşte dükkan emlak vergisi hesaplama 2015 örneği..

Emlak Çadırı dükkan fiyatları Haberi

Emlak Çadırı dükkan fiyatları

Yılda 1 kez olmak üzere her yıl düzenlenmesi planlanan Emlak Çadırı İlgi Yönetim tarafından hayata geçiriliyor. Projede 220 adet daire, 10 adet dükkan ve 10 adet VIP ofis yer alıyor.


Başakşehir Emlak Çadırı başvuruları için bugün son gün. Sıfır ve kullanıma hazır, hemen teslim edilen konut, ofis ve dükkanların satışa çıktığı projede başvurular www.emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılıyor.


Emlak Çadırı 2015 fiyatları!

Konut fiyatları 99 bin TL, 

Ofis fiyatları 149 bin TL, 

Dükkan fiyatları ise 199 bin TL. 


Açık artırma usulü ile satılacak olan Emlak Çadırı Konutları Medikule İstanbul projesi içerisinde, ofisler Merkez Kayaşehir Plaza içerisinde, dükkanlar ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde bulunuyor.


Medikule İstanbul projesi!

Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen Medikule İstanbul Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında, her iki havalimanına da...