30 / 04 / 2024

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi!

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi!

Firma: İlgi Yönetim

Proje: Emlak Çadırı

İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi İstanbul Başakşehir'de bulunuyor. Başvuruları 29 Mayıs'a kadar devam edecek olan proje konut, ofis ve dükkan konseptiyle hayata geçiriliyor.



İlgi Yönetim  Emlak Çadırı  projesi kapsamında 220 konut, 10 ofis ve 10 dükkan 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Teslimlerin hemen yapıldığı projede başvurular web sitesi üzerinden kabul ediliyor.


Emlak Çadırı Başakşehir'deki konutlar Medikule İstanbul'da, dükkan ve ofisler ise Merkez Kayaşehir AVM içerisinde yer alıyor. Proje "Fiyatı sen belirle" sloganıyla tanıtılıyor.


Medikule İstanbul konum olarak metroya yürüme mesafesinde, 3. Köprü Bağlantı Yolu üzerinde, Sağlık Kent'e komşu ve Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve Atatürk Havalimanı ile 3. Havalimanı’nın tam ortasında bulunuyor.


Başakşehir Emlak Çadırı Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; 650 araçlık kapalı ve açık otoparkı, çift fitness merkezi, çift hamamı, çift saunası, tenis kortu, kapalı havuz, çift buhar odası ve resepsiyonu mevcut. 


İlgi Yönetim Emlak Çadırı projesi başvuru süresi 29 Mayıs'ta sona erecek. Projede dükkan fiyatları 199 bin TL, daire fiyatları 99 bin TL, ofis fiyatları ise 149 bin TL olarak belirlendi.  


Müzayede:

Tarih:   31 Mayıs Pazar

Yer:      Başakşehir - Olimpiyat Stadı Yolu Kayaşehir Girişi Medikule İstanbul ‘‘Emlak Çadırı Satış Ofisi’’ Başakşehir

Saat:    10:00


Telefon: 444 61 71 

Web sitesi: www.emlakcadiri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön