05 / 05 / 2024

emlak endeksi 2014 mart

emlak endeksi 2014 mart

Hurriyetemlak.com Mart 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Kiralık konutların ortalama metrekare fiyatının 14 lira olduğu Türkiye’de amortisman ( geri dönüş ) süresi ise 13 yıl ortalamasında.

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

REIDIN Emlak Endeksi 2019 Eylül'de yüzde 5.62 arttı!

REIDIN tarafından hazırlanan, Türkiye Satılık Konut Fiyat Endeksi Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 0.93, geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 5.62 oranında nominal artış gösterdi...

2019'un ilk yarısında emlak piyasası nasıl geçti? 

Hürriyet Emlak, Emlak Endeksi verileri Anadolu'nun emlak piyasasının yükselen değeri olmaya devam ettiğini ortaya koydu. Antalya, Kırşehir ve Uşak’ta geçtiğimiz 6 ayda satılık konut fiyatlarındaki yukarı yönlü hareket dikkat çekti. 

20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede!

ABD'de Şubat ayında S&P CoreLogic CaseShiller 20 Şehir Konut Fiyat Endeksi 2014'ten beri en yüksek seviyede.

Emlak fiyatları en çok Denizli'de arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi Şubat ayı raporu açıklandı.Şubat ayında Denizli’de metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.09 oranında arttı. Denizli emlak fiyatlarının en çok yükseldiği şehir oldu.

Emlak fiyatları en çok Elazığ'da arttı!

Türkiye İş Bankası’nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi “Ocak” ayı raporu açıklandı. Rapor göre emlak fiyatları en çok Elazığ'da arttı. Elazığ’da metrekare başına konut satış fiyatları yüzde 2.08 oranında arttı.

Avrasya Tüneli’nin emlak fiyatlarına etkisi 3 yılda yüzde 90’ı buldu!

sahibindex Emlak Endeksi, Avrasya Tüneli’nin İstanbul’da emlak piyasasını hareketlendirdiği bölgelerde bulunan satılık ve kiralık emlaklardaki 3 yıllık fiyat değişimini gözler önüne seriyor.

Emlak fiyatları en çok Balıkesir'de arttı!

Türkiye İş Bankası'nın desteğiyle hazırlanan REIDIN Emlak Endeksi Ağustos Raporu'na göre, Türkiye'nin 68 şehri içerisinde geçen aya göre satılık konut fiyatları en çok Balıkesir'de arttı.

Sahibindex Emlak Endeksi bireysel üyelerin hizmetinde!

Sahibinden.com, geçtiğimiz yıl hayata geçirdiği "Sahibindex Emlak Endeksi" uygulamasını, kurumsal üyelerinden sonra bireysel üyelerinin de hizmetine sunuyor.

3. Havalimanı emlak fiyatlarını uçurdu!

3. Havalimanı ile ilgili e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı. 3. Havalimanı'nın geçtiği güzergahlarda emlak fiyatları artmaya devam ediyor.

3. havalimanı çevre ilçelerde emlak fiyatlarını artırdı!

Türkiye’nin en büyük ilan ve e-ticaret platformlarından sahibinden.com, projenin etkilediği ilçelerde sahibindex Emlak Endeksi 2015 Ekim ayı emlak verilerini açıkladı.

Mersin'de kiralık konut fiyatları yüzde 54 yükseldi!

Emlak Endeksi'nin açıkladığı verilere göre, yoğun göç ve yabancı yatırımcının tercih ettiği illerde kira artış oranları yüzde 54’ü buldu. Geçtiğimiz bir yıl içerisinde kiralık konutların fiyat artışı satılıkları geride bıraktı.

emlak endeksi 2014 mart Haberi

emlak endeksi 2014 mart

Hurriyetemlak.com Mart 2014 Emlak Endeksi açıklandı. Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 22’i bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2.127 lira olarak yansıdı. Kiralık konutların ortalama metrekare fiyatının 14 lira olduğu Türkiye’de amortisman (geri dönüş) süresi ise 13 yıl ortalamasında.


İSTANBUL 2.733 TL/m²


Satılık yıllık artış: %27


Kiralık yıllık artış: %24


İstanbul'da konut fiyatlarında artış sürüyor. Hurriyetemlak.com Emlak Endeksi'ne göre bazı ilçelerde evi olanlar son bir yılda tam yüzde 50 kazanç sağladı. Son bir yıllık artış göz önüne alındığında Beykoz’da ev fiyatları yüzde 50, Bağcılar ve Zeytinburnu’nda yüzde 41 artış gösterdi. Beykoz’da metrekare satış fiyatı 5.972 liraya, Bağcılar’da 2.000 liraya, Zeytinburnu’nda ise 2.571 liraya ulaştı. Amortisman süresinin 13 yıl olduğu İstanbul’da kiralık konut fiyatları ise 1 yılda yüzde 24 artarak metrekaresi 17...