05 / 05 / 2024

emlak endeksi istanbul

emlak endeksi istanbul

Garanti'nin desteğiyle Reidin.com ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2014 Ekim ayı raporu yayınlandı. İkinci el ve yeni konutlara yönelik çalışma, Adana, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de gerçekleştirildi.

Haziran ayı emlak endeksine göre İstanbul ve Ankara'da fiyat artışları!

Haziran ayı emlak endeksi verilerine göre iki büyük ilin fiyat artışları Ankara'da ticari gayrimenkullerde yıllık artış yüzde 8, İstanbul'da ticari gayrimenkullerde yıllık artış ise yüzde 5 olarak belirlendi...

Milli Emlak'tan İstanbul ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul ve Konya'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihaleleri 26 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan İstanbul'da kiralık 2 konut ve satılık 3 arsa fırsatı! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, Kadıköy'deki 2 konutu kiraya veriyor ve Sancaktepe, Kartal ile Tuzla'da yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Arsa yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Temmuz 2022 Emlak Endeksi açıklandı!

Türkiye’nin uzman emlak platformu hepsiemlak, Temmuz ayı endeksini yayınladı. Endekse göre Türkiye'de son bir ayda kiralık ev fiyatlarının en fazla arttığı il yüzde 12 ile Kocaeli oldu. satılık konutta ise yüzde 17 yükselişle Adana zirveye yerleşti.

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Hazine arazisine ev yapmak isteyenler dikkat! Milli Emlak'tan İstanbul'un göbeğinde son dakika arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz - Merkez Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 21 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da yapılacak.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık arsa ve konut fırsatı! 485 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 8 taksit imkanıyla! 

İstanbul Çevre İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul'un 4 ilçesindeki 5 arsa ve 2 konut 485 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve 8 taksit imkanıyla satışa sunuyor. 

Yabancıların Türkiye'deki emlak yatırımları arttı mı?

Deep Knowledge Analytics-Henley Partners'in elbirliğiyle hazırlamış oldukları 'Yatırım Yoluyla Göç Emlak Endeksi' raporu açıklandı. 16 ülkeyi inceleyen rapora göre Türkiye genel sıralamada dördüncü oldu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 10.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beylikdüzü ve Sarıyer ilçelerinde yer alan Hazineye ait 3 gayrimenkulü 10 milyon 297 bin 585 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 13.8 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bağcılar, Bakırköy, Eyüpsultan, Kağıthane ve Küçükçekmece ilçelerinde bulunan 8 gayrimenkulü 13 milyon 813 bin 675 TL'ye satıyor...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 88 milyon TL'ye satılık 44 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe, Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Şile  ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 44 adet gayrimenkulü 87 milyon 96 bin 977 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 116.9 milyon TL'ye satılık 164 konut!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Adalar, Kadıköy, Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 164 adet konutu 116 milyon 875 bin 542 TL'ye satıyor.

emlak endeksi istanbul Haberi

emlak endeksi istanbul

'Türkiye Kompozit Satılık Konut Fiyat Endeksi"nde bir önceki aya göre yüzde 1.58, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17.33 oranında artış oldu. Bir önceki senenin aynı ayına göre; yıllık satış fiyatlarındaki değişimlere bakıldığında, yüzde 22.33 oranıyla en yüksek artış İstanbul ilinde görüldü. Yüzde 8.61 ile en düşük artış ise Kocaeli'nde gerçekleşti. 



"Reidin-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi" raporuna göre, yeni konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1.33 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre ise yıllık bazda yüzde 7.30...