05 / 05 / 2024

emlak franchising

emlak franchising

Özellikle yabancı gayrimenkul devleri sistem aracılığıyla Türkiye'deki yayılımını hızla sürdürüyor. 2014 sonuna kadar ERA Türkiye 22 olan franchise sayısını 150'ye, Coldvvell Banker 22'den 147'ye, Realty Plus da 5'den 20'ye çıkarmayı planlıyor....

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik veriyor!

1997'de bir aile şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Mekan Emlak Ofisi kazandığı bilgi ve deneyim birikiminin sonucunda bugün kurumsallaşma aşamasında hızla ilerliyor. Mekan Emlak, Türkiye geneli Franchising (emlak bayilik) sistemi ile girişimcilere yatırım fırsatları sunuyor. 

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tam Nokta Franchising Emlak Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Sarıbay tarafından kuruldu.

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Emlak İstasyonu'ndan Anadolu bölgesinde franchising fırsatı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu bölgesinde girişimcilere franchising fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Altın Emlak emlakçılık eğitimleri başladı!

Emlak sektöründe Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitimleri verme yetkisine sahip tek ve en köklü emlak franchising zinciri olan Altın Emlak, artık Anadolu Yakası’nda da eğitim vermeye başladı.

Franchising emlak sektörüne fırsat sağlıyor!

Her yıl katlanarak büyüyen franchising sektörünün 2017'de 60 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşması bekleniyor. Ekonomistin gelenekselleştirdiği araştırması Franchise 100, bu açıdan her geçen yıl daha da değerleniyor

Altın Emlak'tan yeni franchise fırsatları!

23 ilde 105 bayiye ulaşan, tamamı yerel sermayeli, güçlü sistem altyapısına sahip bir emlak franchising markası olan ALTIN EMLAK kendi işinin patronu olmak isteyen yeni girişimcilere fırsatlar sunuyor.

Franchising, emlak sektöründe kendi işini kurma imkanı sağlıyor!

Emlak sektörünün gelişimi, çok sayıda girişimciyi bu alana yönlendiriyor. Kendi işini kurmak isteyenler, hangi şekillerde emlak sektöründe yer alabileceklerinin araştırmasına girişiyor.

Emlak İstasyonu Bursalılara franchising fırsatı sunuyor!

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen Bursalı girişimci adaylarına franchising fırsatı sunuyor...

Emlak İstasyonu İzmirli girişimcilere Franchising fırsatı sunuyor!

Emlak İstasyonu, finansal açıdan çok zorlanmadan ve çok fazla ticari risk almadan, uzman bir marka çatısı altında emlak sektöründe kendi işinin sahibi olmak isteyen İzmirli girişimci adaylarına franchising fırsatı sunuyor...

emlak franchising Haberi

emlak franchising


Özellikle yabancı gayrimenkul devleri sistem aracılığıyla Türkiye'deki yayılımını hızla sürdürüyor. 2014 sonuna kadar ERA Türkiye 22 olan franchise sayısını 150'ye, Coldvvell Banker 22'den 147'ye, Realty Plus da 5'den 20'ye çıkarmayı planlıyor. Sisteme bakıldığında bir şube için franchise bedeli 5 bin TLden, yatırımın bedeli de 20 bin TLden başladığı gibi, aylık ortalama kazanç 0-500 bin TL arasında olabiliyor. Gelecek dönemde franchising sisteminde hizmetin yanı sıra eğitim sektöründe de hızlı bir gelişim yaşanması bekleniyor. 


Kurumsal kimlik altında girişimci Ekonomik anlamda büyük potansiyele sahip franchising sistemi girişimcilerden büyük talep görüyor. 


Daha az risk içermesi nedeniyle sermayesi olup da girişimciliğe soyunanlara birçok fırsatı bir arada sunan sistem ile, çok sayıda yerli ve yabancı marka yeni franchisee'ler aramaya, bazı ulusal markalar da yurtdışına açılmaya devam ediyor....