21 / 05 / 2024

emlak gyo 2012 konut

emlak gyo 2012 konut

2013 yılında 10 binden fazla konut üretmeyi planlayan Emlak Konut GYO, 2002 yılından bu yana 75 binin üzerinde konut üretti...

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

İşte Galatasaray ve Emlak Konut anlaşmasının tüm detayları!

Sarı-kırmızılılar, Emlak GYO ile Riva ve Florya arazilerinin üst kullanım hakkına yönelik yaptığı anlaşmanın detaylarını paylaştı. İşte Cimbom'un mali yol haritası...

Emlak GYO'nun hisseleri öneriliyor!

FED faiz artışına gitmezken, TCMB ise marjinal fonlama faizini 25 baz puan indirdi. Bu ortamda BİST-30'da değişiklik olmazken, en çok önerilen hisseler, Emlak GYO, Halkbank ve Garanti oldu.

Emlak Konut kampanyasıyla 25 günde 1.4 milyar TL’lik konut satıldı!

Bankaların faiz indirimi yetersiz kalınca konut kredileri 2 haftada sadece 329 milyon TL artabildi. Oysa Emlak GYO’nun yüzde 0.70’le ev sahibi yapan kampanyasında 25 günde 1 milyar 450 milyon TL’lik konut satıldı.

Emlak Konut ile GYODER'in kampanyası firmaları harekete geçirdi!

Emlak GYO ile GYODER'in kampanyası etkili oldu. Kampanya müşteriyi bu şirketlere yöneltince bu iki çatı dışında kalan şirketler de kampanyaya yöneldi.

Emlak Konut GYO bu yıl 7 milyar TL ciro hedefine ulaşmayı planlıyor!

Emlak GYO bu yıl 1.5 milyon metrekareyi bulan 11 bin satış yapıp, 7.6 milyar lira ciro hedefine ulaşmayı planlıyor. Şirketin net karının yaklaşık 1.5 milyar TL seviyesinde olması hedefleniyor.

Emlak Konut GYO'dan kurumsallaşma hamlesi!

Halka arzın küreselleşmeye de imkân tanıdığını belirten Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, "Borsada olmak kurumsallaşmada önemli adım" dedi.

Emlak Konut GYO neden öneriliyor?

Emlak GYO, ağırlıklı olarak TOKİ'den temin ettiği kıymetli arazileri yüklenicilere ihale ederek, inşa edilen gayrimenkullerin satışından gelir payı aldığı modeliyle yatırımcılarına inşaat sektörüne düşük riskli yatırım olanağı sunuyor.

Emlak Konut Ağustos'ta 487 milyon TL'lik satış yaptı!

Emlak GYO, ağustosta bin 24 konut satışından 487 milyon TL gelir elde etti. Satışta yılın en iyi üçüncü ayı ağustos oldu.

2006 yılında Emlak GYO, iddialı projelerinden 752 milyon lira gelir sağlamış!

2006 yılında Emlak Gayrimenkul Ortaklığı arsalarında, gelir paylaşım esasıyla inşa edilen toplam 5 bin 211 konutluk projelerinden, 2005 yılı sonu itibariyle 752 milyon lira gelir sağlamış.

Emlak GYO borsada geri alım başlattı!

Türkiye'nin emlak devi Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO), borsada geri alım programı başlatacağını açıklaması hisse senetlerine adeta tarih yazdırdı.

Emlak GYO'nun yeni rekoru Ankara’dan!

Emlak Konut GYO’nun “rekor” fiyatlı ihalelerine yenisi eklendi. Ankara Yenimahalle ihalesine, Pasifik Gayrimenkul Yatırım ve Çiftay İnşaat ortaklığından 1 milyar 258 milyon liralık teklif geldi.

Emlak Konut İstinye arazisi ihalesini kim kazandı?

Emirgan Korusu’na komşu İstinye arazisi, fiyatıyla da konuşulacak. Tahincioğlu, 1.8 milyar lirasını Emlak GYO’ya vermek şartıyla 3.6 milyar lira gelir taahhüt ederek ihaleyi kazandı.

emlak gyo 2012 konut Haberi

emlak gyo 2012 konut

Emalak Konut GYO 2002 yılında bu yana 61 proje ve 75 binin üzerinde konut üretti. 2013 yılında ise 10 binden fazla konut üretmeyi hedefliyor. Emlak GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 2B, Mütekabiliyet Yasası ve Kentsel Dönüşüm reformalarının meyvesini 2013 yılında yiyeceklerini belirtti.Kurum, Kartal, İstanbul Finans Merkezi, Sarıyer, Sultanbeyli, Bahçeşehir'de geliştirmeyi planladıkları projeler olduğunu ifade...