03 / 05 / 2024

emlak gyo zeytinburnu arsa

emlak gyo zeytinburnu arsa

Emlak GYO, Zeytinburnu'nda 'devletin hazine arayacağı arsa' iddiasıyla gündeme gelen arazinin satış şartnamesine, 'hazine çıkarsa, yüzde 25'i şirketimize ait olacak' şerhini koyduracak.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve İbis Otel'e ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Atakule GYO Zeytinburnu parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 parseller için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Yeşil GYO Zeytinburnu hissesi değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Zeytinburnu, 2945 ada, 25 nolu parselde bulunan Şirket hissesine ilişkin KD-GR-1405 nolu yıl sonu değerleme  raporuna istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun talep etmiş olduğu güncellemeler değerleme raporunda düzenlendi. 

Yeşil GYO Zeytinburnu gayrimenkulu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul, Zeytinburnu, 2945 ada, 51 nolu parselde bulunan Arsa vasıflı taşınmazın yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelleri ait değerleme raporlarını yayınladı...

Yeniköy Konakları'nı Aydur İnşaat yapacak!

Emlak GYO'nun İstanbul Eyüp Alibeyköy Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Aydur İnşaat ile 216 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz arsasını 497 milyon TL'ye sattı!

Emlak Konut GYO geçtiğimiz günlerde tasfiye ettiğini duyurduğu Zeytinburnu Beştelsiz projesinin inşa edileceği arsayı toplam 497 milyon 39 bin 398 TL'ye Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve İller Bankası'na sattı...

Emlak Konut, Zeytinburnu Beştelsiz projesini tasfiye etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi kapsamında inşa etmeyi planladığı projeyi tasfiye etti...

İstanbul Havalimanı çalışanları için 15 bin konutluk proje!

İstanbul Havalimanı yakınına 150 binden fazla çalışan için konut üretimesi amacıyla THY ve Emlak GYO anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında 15 bin konutluk bir proje yapılmasına karar verildi.

Emlak Konut Zeytinburnu Beştelsiz 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Zeytinburnu Beştelsiz Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Atakule GYO Zeytinburnu 2017 değerleme raporunu yayınladı!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Atakule GYO Zeytinburnu 2017 değerleme raporunu yayınladı.

Kazlıçeşme'de 15 milyon TL'ye denize nazır satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de Hazine'ye ait olan arsayı 14 milyon 950 bin TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 26 Aralık'ta yapılacak. 

emlak gyo zeytinburnu arsa Haberi

emlak gyo zeytinburnu arsa

TOKİ iştiraki Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Vedat Demiröz, Zeytinburnu'nda 'devletin hazine arayacağı arsa' iddiasıyla gündeme gelen arazinin satış şartnamesine şerh koyacaklarını belirterek, 'Eğer satıştan sonra da herhangi bir resmi arama ve hazine gibi bir şey çıkarsa, kamuyu koruma açısından yüzde 25'inin şirketimize ait olacağına dair bir madde koyduracağız' dedi.

Zeytinburnu sahil şeridinde yer alan 73 bin metrekarelik 2 adet arsa, yüzde 18 KDV hariç 184 milyon YTL vadeli satış değeri ile, 15 bin 500 metrekarelik bir arsa da, yüzde 18 KDV hariç 41 milyon...