03 / 05 / 2024

Emlak İstasyonu karadeniz bölge müdürlüğü

Emlak İstasyonu karadeniz bölge müdürlüğü

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, Karadeniz Bölge Müdürlüğünü Samsun'da açtı.

Emlak sektörüne müsilaj etkisi!

1.5 senedir Kovid-19 krizi yetmiyormuşçasına şimdi de deniz salyası denilen müsilaj tehlikesi ortaya çıktı. Müsilaj yalnızca İstanbul sahillerini değil ve tüm Marmara kıyılarını, Ege ve Karadeniz sahillerini de etkisi altına aldı. Salya, emlak sektörünü de etkiledi...

Doğu Karadeniz, Arap gayrimenkul yatırımcısının radarında!

Son dönemde Orta Doğu ve Körfezden gelen yatırımcıların radarında Doğu Karadeniz Bölgesi var. Bölgedeki gayrimenkul pazarı altın çağını yaşıyor. Emlak piyasası en hareketli il Trabzon. Ardından sırasıyla Ordu, Giresun ve Rize geliyor... 

Üçüncü Havaalanı emlak fiyatlarını hareketlendirdi!

İstanbul'un Karadeniz'e komşu Arnavutköy ilçesinde yapımına başlanılan Üçüncü Havaalanı projesi ile çevre illerdeki emlak piyasası canlandı. Bölgedeki satılık konutların metrekaresi 2 bin 500 liradan başlıyor.

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğü açıldı!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu bölge müdürlüğünü açıldı. Emlak İstasyonu avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu!

Arap yatırımcıların Karadeniz'e ve Trabzon'a olan ilgisi bölgede fiyatları yükselmesine neden oldu. Araplar Trabzon'da emlak fiyatlarını uçurdu.

Emlak İstasyonu, Azerbaycan`da master franchising ofisi açıyor!

Emlak İstasyonu Yurtdışındaki ilk master franchising ofisini, Azerbaycan'da açacak.

Emlak İstasyonu Gayrimenkul Hukuk Eğitimi aldı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu Bölge müdürlüğü`nde Sema Kılıç Hukuk Bürosu, gayrimenkul hukuk eğitimi verdi.

Emlak İstasyonu bu yıl 30 franchise ofis açacak!

Emlak İstasyonu Ceo'su Birol Polat, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını açıkladı.

Emlak İstasyonu, İzmir franchise ofisi açıldı!

Emlak sektörünün öncü ismi olan Emlak İstasyonu ofis açılışlarına hız kesmeden devam ediyor.

Emlak İstasyonu Muğla Ortanca'da ofis açtı!

Emlak İstasyonu büyümeye devam ediyor. Emlak İstasyonu Muğla'nın Ortaca bölgesinde yeni yeni franchise ofis açtı.

Emlak İstasyonu'ndan Anadolu bölgesinde franchising fırsatı!

Emlak İstasyonu İstanbul Anadolu bölgesinde girişimcilere franchising fırsatı sunuyor.

Emlak İstasyonu, Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor!

Emlak İstasyonu, İstanbul Anadolu Yakası bölge müdürlüğünü açıyor. Emlak İstasyonu, belirlediği bölgelerde açılacak olan franchising ofisleri ile büyüme kararı paralelinde girişimci adaylarına avantajlı franchising koşulları ile yatırım fırsatı sunuyor.

Emlak sektöründe kurumsallaşan mesleğe önde başlıyor!

Emlak İstasyonu Ceo’su Birol Polat özellikle emlak sektörü gibi halk arasında olumsuz imaja sahip bir sektörde kalite ve hizmetin kusursuz olmasının beklendiğini belirterek, “Bunun da yolu kurumsallaşmaktan, marka olmaktan geçiyor” dedi.

Emlak İstasyonu karadeniz bölge müdürlüğü Haberi

Emlak İstasyonu karadeniz bölge müdürlüğü

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, Karadeniz Bölge Müdürlüğünü Samsun'da açtı.


Emlak İstasyonu, İstanbul, Ankara, İzmir, Denizli, Balıkesir, Kayseri, Sakarya'da bulunan franchise ofisleriyle hizmet veriyor.


Karadeniz Bölge Müdürü Gökhan Örenç, Emlak İstasyonu olarak üç yıl içinde Türkiye’nin bütün illerinde 150 franchise ofise ulaşmayı hedefliyoruz...