28 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu şanlıurfa

Emlak İstasyonu şanlıurfa

Yöneticiliğini Mehmet Akyüz 'ün yapacağı Emlak İstasyonu Akyüz Emlak Şanlıurfa'da Hizmete girecek. Hedefi İstanbul olarak yola çıkan Emlak İstasyonu, farklı illerdeki franchise yatırımlarıyla Emlak Sektöründe bir marka olma yolunda.

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa'da 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Viranşehir Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 228 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da konut satışlarında durgunluk!

Şanlıurfa'da emlak sektörü, son zamanların en kötü günlerini geçiriyor.Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları ise, günden güne artıyor.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da emlak sektörü son zamanların en durağan dönemini yaşıyor. Kentte konut satışlarında düşüş yaşanırken, kira fiyatları hızla artıyor. 

Şanlıurfa'da 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan arsayı satışa çıkarıyor.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa Karaköprü'de 17.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Karaköprü İlçesi'ndeki 2 arsayı ihale ile satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleşecek...

Şanlıurfa Karaköprü'de 5.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satışa çıkarıyor. İhale 25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Karaköprü'de 11.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa Karaköprü'deki arsayı satıyor. İhale 25 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da emlakçılar için eğitim protokolü imzalandı!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası ile Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Uygulama Araştırma Merkezi (HARÜSEM) arasında emlakçıların eğitimine yönelik protokol imzalandı.

Emlak İstasyonu şanlıurfa Haberi

Emlak İstasyonu şanlıurfa

Yöneticiliğini Mehmet Akyüz 'ün yapacağı Emlak İstasyonu Akyüz Emlak Şanlıurfa'da Hizmete girecek.  Hedefi İstanbul olarak yola çıkan Emlak İstasyonu, farklı illerdeki franchise yatırımlarıyla Emlak Sektöründe bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Emlak İstasyonun Ceo’su Birol Polat, "Hedefimiz, ilk olarak Marmara bölgesindeki yapılanmamızı tamamlamak. Bir taraftan da türkiye geneli fırsatları gündemimize aldık. Türkiye geneli başladığımız franchise yatırımlara potansiyel gördüğümüz farklı illerde devam edeceğiz. Halihazırda pek çok ilde yatırım görüşmelerimiz devam ediyor. Gayrimenkul sektöründe kendimize has bir konsept geliştirdik. Elde ettiğimiz başarı Emlak Sektörü’nün dikkatini çekti. Son dönemlerde Türkiye geneli franchise teklifleri alıyoruz’...