29 / 04 / 2024

Emlak İstasyonu şanlıurfada açılacak

Emlak İstasyonu şanlıurfada açılacak

Yöneticiliğini Mehmet Akyüz 'ün yapacağı Emlak İstasyonu Akyüz Emlak Şanlıurfa'da Hizmete girecek. Hedefi İstanbul olarak yola çıkan Emlak İstasyonu, farklı illerdeki franchise yatırımlarıyla Emlak Sektöründe bir marka olma yolunda.

Ankara ve Şanlıurfa'da 21 arsa satılıyor! Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü açıkladı: 24 bin TL'den başlayan fiyatlarla..

Milli Emlak, Ankara ve Şanlıurfa'da yer alan 21 adet arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Milli Emlak o ilde yüzde 20 indirim ve 8 taksitle 10 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 10 adet arsayı yüzde 20 indirim ve 8 taksitle satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o şehirde KDV'den muaf arsa fırsatı! Konut imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de konut imarlı arsa satıyor. Söz konusu arsa Şanlıurfa'da yer alıyor. 

Milli Emlak o ildeki 11 adet arsayı satıyor! 8 taksit fırsatını ve 560 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın! 

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde imarlı arsa satıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Peş peşe satışa imarlı ve imarsız arsalarla yatırımcıların dikkatini çeken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan o ilde konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 17 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:30'da yapılacak.

Fox İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fox İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum Şanlı tarafından kuruldu. 

Şanlıurfa Milli Emlak'tan 11.1 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Karaköprü ve Haliliye ilçelerinde yer alan 8 arsayı 11 milyon 110 bin 752 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Emlak Konut GYO, TOKİ'nin Kartal'daki 14 arsasını satın aldı!

Emlak Konut GYO, TOKİ mülkiyetinde bulunan İstanbul İli Kartal İlçesi Esentepe, Çavuşoğlu ve Soğanlık mahallelerindeki 14 adet taşınmazı, 457 milyon 75 bin TL'ye satın aldı. 

Emlakçılık yetki belgesi ile kaçak emlakçı kalmayacak!

Şanlıurfa Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Selahattin Tokmak, "Taşınmaz Ticareti Hakkındaki Yönetmelik" ile birlikte yetki belgesi alamayan bazı emlakçıların mağdur olacağını vurguladı.

Emlak İstasyonu şanlıurfada açılacak Haberi

Emlak İstasyonu şanlıurfada açılacak

Yöneticiliğini Mehmet Akyüz 'ün yapacağı Emlak İstasyonu Akyüz Emlak Şanlıurfa'da Hizmete girecek.  Hedefi İstanbul olarak yola çıkan Emlak İstasyonu, farklı illerdeki franchise yatırımlarıyla Emlak Sektöründe bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirten Emlak İstasyonun Ceo’su Birol Polat, "Hedefimiz, ilk olarak Marmara bölgesindeki yapılanmamızı tamamlamak. Bir taraftan da türkiye geneli fırsatları gündemimize aldık. Türkiye geneli başladığımız franchise yatırımlara potansiyel gördüğümüz farklı illerde devam edeceğiz. Halihazırda pek çok ilde yatırım görüşmelerimiz devam ediyor. Gayrimenkul sektöründe kendimize has bir konsept geliştirdik. Elde ettiğimiz başarı Emlak Sektörü’nün dikkatini çekti. Son dönemlerde Türkiye geneli franchise teklifleri alıyoruz’...