16 / 06 / 2024

Emlak İstasyonu yoğun ilgi görüyor

Emlak İstasyonu yoğun ilgi görüyor

Emlak İstasyonu Karadeniz bölge müdürü Adem Demirtürk, Sakarya'nın Karasu ilçesi 55 kilometrelik sahili ve İstanbul'a sadece 2,5 saat mesafede yer alması ile emlak yatırımcılarının akınına uğruyor dedi.

İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy'un yeni projesi Obsidian, İstanbul'da görücüye çıktı! 

İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy'un yeni projesi Obsidian,, İstanbul'da görücüye çıktı. Söz konusu proje İngiltere'nin en hızlı değer artışı gösteren şehri konumuna ulaşan Manchester'da bulunuyor. İşte yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Obsidian projesi ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO'nun 2020 kampanyasına yoğun talep!

Dün açıklanan Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) "Hayallerini Erleteme Türkiye" kampanyası yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar başvuru için satış ofislerine akın etti...

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Konutta yeni kampanyaya yoğun ilgi!

Emlak Konut tarafından başlatılan ‘Türkiye İçin Kazanç Vakti’ kampanyasına ev sahibi olmak isteyenler yoğun ilgi gösterdi. Emlak Konut GYO'nun yeni ve büyük bir kampanyaya daha başlayacağı iddia edildi.

CNR Emlak Ankara Fuarı’na yoğun ilgi!

Ankara’nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Emlak Ankara Fuarı’na, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Büyükyalı İstanbul'un Gün Kapı etabına yoğun ilgi!

Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat işbirliğinde Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul Gün Kapı etabına yoğun ilgi geldi.

Konya Seydişehir'deki emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi!

Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) tarafından, Konya Seydişehir'de açılan emlak danışmanlığı kursuna yoğun ilgi gösterildi.

CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılardan yoğun ilgi!

Dün kapılarını açan ve yaklaşık 400 projenin tanıtıldığı CNR Emlak Fuarı’na Körfezli yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’de yaşanan siyasi ve ekonomik olumsuzlukların geride kaldığını söyleyen yatırımcılar, “Türkiye’ye güveniyoruz, yatırıma devam edeceğiz” dedi.

3. İstanbul projesi, CNR Emlak Fuarı'ndan yoğun ilgi bekliyor!

Özgün özellikleri ile ‘başka bir İstanbul’ alternatifi oluşturacak “Başakşehir’in en büyük projesi” 3. İSTANBUL, ön talep döneminde her platformda yoğun ilgi çekmeye devam ediyor. İlk 3 haftada internet üzerinden gerçekleştirilen talep başvuruları 9 bine yaklaştı.

CNR Emlak Fuarı’na yabancı yatırımcıdan yoğun ilgi!

CNR Expo Yeşilköy’de 17-20 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara, yerli-yabancı kurumsal yatırımcıların yanında, firmaların sunduğu özel fırsatlardan yararlanmak isteyen konut alıcıları da yoğun ilgi gösterdi.

Emlak Konut'un tarihi kampanyasına yoğun ilgi!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum: "Tarihi bir kampanya yaptık. Tüm Türkiye genelinde lansman dönemlerinde dahi göremeyeceğimiz yoğun bir ilgi yaşandı." dedi.

Emlak Fuarı 2015 yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü!

Yeşilköy'de CNR tarafından düzenlenen Emlak Fuarı, 2015 yılında yerli ve yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü.

Yabancı yatırımcıdan, CNR Emlak Fuarı'na yoğun ilgi!

Seçimden istikrarın çıkması yabancı yatırımcının Türk emlak sektörüne olan ilgisini artırdı. Özellikle Körfez ülkelerinin yoğun ilgi gösterdiği fuara bu yıl 40 bin ziyaretçi bekleniyor.

Emlak İstasyonu yoğun ilgi görüyor Haberi

Emlak İstasyonu yoğun ilgi görüyor

İstanbul'a 2,5 saat mesafede bulunan Sakarya'nın Karasu ilçesi, 55 kilometre boyunca uzanan kumsalı, doğası ile yazlık ve arsa yatırımı yapmak isteyenlerin adeta akınına uğruyor. Geçmiş yılların aksine artık kışlık olarak da yapılan binaların büyük revaç gördüğü Karasu yatırımcısının da yüzünü güldürüyor. Karasu tam anlamıyla dev bir şantiyeyi andırırken devam eden inşaat sayısı yüzlerle ifade ediliyor.


Demirtürk, Karasu  tamamlanmak üzere olan limanı ve serbest bölgesiyle de sanayi yatırımını çekiyor. Karadeniz otoyolu ve ilçeyi Adapazarı'na bağlayacak olan Demiryolu inşaatlarının başlaması da ilçeye yatırım yapanın yüzünü güldürecek bir faktör olarak gösteriliyor. Adapazarı halkının “En Yakın Karadeniz” sloganı ile sıklıkla tatil kaçamağı yaptığı noktaların başında yer alan Karasu'da son yıllarda da yoğun arsa ve yazlık yatırımı çeken, Sakarya nehrinin Karadeniz ile buluştuğu noktada yer...