17 / 06 / 2024

İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy'un yeni projesi Obsidian, İstanbul'da görücüye çıktı! 

İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy'un yeni projesi Obsidian, İstanbul'da görücüye çıktı! 

İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy'un yeni projesi Obsidian,, İstanbul'da görücüye çıktı. Söz konusu proje İngiltere'nin en hızlı değer artışı gösteren şehri konumuna ulaşan Manchester'da bulunuyor. İşte yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği Obsidian projesi ile ilgili detaylar...



İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy yeni projesini mega kent İstanbul'da gerçekleştirdiği bir etkinlikte görücüye çıkarttı. Lanse edilen proje, 2023'te yüzde 6'lık fiyat artışı ile İngiltere'nin en hızlı değer artışı gösteren kenti konumuna ulaşan Manchester'da bulunuyor.

Paylaşılan detaylara göre Londra dışındaki ilk markalı konut projesi olma özelliğine sahip olan W Residences Manchester projesini 2023 yılının sonunda hayata geçiren Salboy, Manchester kent merkezindeki yeni konut projesi olan Obsidian'ın Türkiye tanıtımını, Rotas Investment ile beraber Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleştirdi.

Peki İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy,'un görücüye çıkarttığı yeni projesi Obsidian'da kaç konut var? İstanbul'da gerçekleştirilen bir etkinlikte görücüye çıkarılan Obsidian nerede inşa ediliyor? Lokasyonuyla dikkat çeken Obsidia projesinde lansman döneminde kaç konut satıldı? İşte yatırımcılar tarafından merak edilen o soruların yanıtları ve Salboy,'un mega kent İstanbul'da görücüye çıkarttığı yeni projesi Obsidian projesi ile ilgili tüm detaylar...

İngiltere merkezli emlak şirketi Salboy un yeni projesi Obsidian, İstanbul da görücüye çıktı! 

Konut fiyatlarının her geçen gün daha da arttığı Manchester şehir merkezinde, 250 dairelik lüks bir konut projesi şeklinde tasarlanan Obsidian'da, lansman dönemindeki 1 ay için toplam stokun yüzde 25'lik bölümü satıldı. Söz konusu proje, kentin ana finans merkezi olan Spinningfields bölgesine yürüme mesafesinde yer alıyor.

Türk emlak yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği lansmanda Salboy'un kurucu ortağı Simon Ismail ve Rotas Investment yönetici direktörü Arda Ulaşan'ın dışında Mortgage aracılık firmaları ve Avukatlık firmaları da yer aldı.

Gayrimenkul fiyatlarının her geçen gün daha da arttığı Manchester'da yeni projelerin satış hızlarının da oldukça yüksek olduğu belirtildi. Salboy ve eski İngiliz milli futbolcu Gary Neville'ın sahip olduğu Relentless tarafından ortak şekilde hayata geçirilen W Residences Manchester projesi, lansmandan 6 ay sonra 217 konutun tamamının satıldığını duyurmuştu.

Vergi düzenlemeleri konut sektörünü bitirir, gerçek bedelle satışlar fiyatları yüzde 40’a kadar artırır

Evini 5'inci yıldan sonra satanlara vergi gelmesinin konut fiyatlarına faydası olmaz! 

İktisatçı Dr. Mahfi Eğilmez: Enflasyonu bilmezsek kiralar da ücretler de fiyatlar da doğru belirlenemez!

 


Geri Dön