28 / 04 / 2024

Emlak Konut dar gelirliye ev

Emlak Konut dar gelirliye ev

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamak üzere yatırımlarını aralıksız sürdüren Emlak Konut GYO, ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’yle dar ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Validebağ Konakları projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ile ilgili olarak Validebağ Konakları projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Üsküdar 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Emlak Konut Üsküdar 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Emlak Konut Altunizade'deki gayrimenkulün 2015 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıİstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesinde Yer Alan 2 adet Parselinde değerleme raporunu yayınladı. İşte ilgili değerleme raporu.

Emlak Konut 2016'da hangi projeleri ihaleye çıkaracak?

İstanbul ve Anadolu'nun pek çok yerinde arsa stoğu bulunan Emlak Konut GYO, İstanbul'un yeni yerleşim alanı olarak planlanan gelişim bölgelerinde dar ve orta gelirliler için proje üretimini hızlandıracak...

Emlak Konut Üsküdar Barbaros projesi için imzalar atıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi sözleşmesi, Eltes İnş. Tesisat San. ve Tic. A.Ş. & Istlife Yapı San. ve Tic. A.Ş. İş Ortaklığı ile bugün imzalandı.

Özak GYO, Emlak Konut Üsküdar arsa ihalesinden çekildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından düzenlenen "İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 2. oturumunda, teşekkür ederek ihaleden çekildi.

Emlak Konut'un Üsküdar ihalesine en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut'un Anadolu Yakası'ndaki en değerli arazisi için 46 şirket kıran kırana yarıştı. Validebağ Korusu'na komşu araziye en yüksek teklif DAP Yapı'dan geldi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Bu ülkeye güvenin işareti" dedi.

Emlak Konut'un Üsküdar arsası ihalesine 45 firma katıldı!

Üsküdar’daki hava lojmanlarının arsasını 85.7 milyon TL’ye alan Emlak Konut GYO’nun ihalesine 45 firma katıldı. Rekabet kızışınca, arsanın değeri 5 kat yükseldi.

Emlak Konut'un Üsküdar ihalesini Eltes İnşaat ve Istlife aldı!

Emlak Konut GYO'nun Üsküdar-Barbaros'taki Hava Subayı Lojmanları arsasının dünkü ihalesi kıran kırana geçti. İhaleyi Eltes İnşaat- Istlife ortaklığı kazandı.

Emlak Konut Üsküdar arsasına en yüksek teklif DAP Yapı'dan!

Emlak Konut'un Anadolu Yakası'ndaki en değerli arazisi için 46 şirket kıran kırana yarıştı. Validebağ Korusu'na komşu araziye en yüksek teklif DAP Yapı'dan geldi. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Kurum, "Bu ülkeye güvenin işareti" dedi.

Emlak Konut dar gelirliye ev Haberi

Emlak Konut dar gelirliye ev

15 bin lira peşinat ve 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’nde taksit ödemeleri de teslimden sonra başlayacak.


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), konut edindirme faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüme ulaşan ve gayrimenkul sektöründeki çalışmalarına artan bir hızla devam eden Emlak Konut GYO, şimdi de Avcılar’da konumlanan ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi’yle alt ve orta gelir grubuna yönelik konut projesiyle ev sahibi olmak isteyenlerin ihtiyacını karşılıyor. Şehit aileleri, gazi ve engelliler düşünülerek projelendirilen ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’ özel ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.



1.500 KONUT SATILACAK

Toplam 1.500 konutun kuraya sunulacağı ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şekilde tasarlanan projede, 15 bin liradan...