15 / 05 / 2024

Emlak Konut ihalelerine katılım yüksek

Emlak Konut ihalelerine katılım yüksek

Emlak Konut, geçen hafta iki ayrı ihale düzenledi. İstinye ve Başakşehir'de gerçekleşen ihalelere katılım yüksek oldu. Her iki ihalede de fiyatlar bölge ortalamalarının üzerinde gerçekleşerek metrekarede 6 bin-6 bin 500 TL seviyelerine ulaştı.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Fuzul, Emlak Konut ve TOKİ ihalelerine odaklandı!

Gayrimenkul sektöründe öncü firmalar arasında yer alan Fuzul Grup, Emlak Konut ve TOKİ ihalelerini radarına aldı. Fuzul, 2018 yılının sonuna kadar 2.5 milyar liralık yatırım yapmayı planlıyor.

Emlak Konut'tan 5.8 milyar TL'lik 10 dev ihale!

Emlak Konut GYO 2016 yılında ihalelerine hız kesmeden devam etti. 2016 yılında ihale edilen 10 işin arsa satışı karşılığı satış toplam geliri 5.8 milyar TL, arsa satışı karşılığı şirket toplam geliri ise 2.2 milyar TL...

Emlak Konut GYO 24 bin konut ihalesiyle kendi rekorunu kıracak!

Seçim yılı olmasına rağmen konut satışlarının artış göstermesi, Emlak Konut GYO’nun da ihalelerine hız vermesini sağladı. Şirket, bu sene 24 bin konutun ihalesiyle kendi rekorunu kırmayı hedefliyor.

Emlak Konut GYO yıl sonuna kadar 24 bin konut rakamına ulaşacak!

Konut satışları yükselirken ihalelerine hız veren Emlak Konut GYO, bu yıl 15 bin konutun ihalesini düzenledi. Yıl sonunda 24 bin konuta ulaşarak kendi rekorunu kıracak olan şirket, Anadolu’daki arsalara ağırlık verecek.

Emlak Konut ihalelerine katılım yüksek!

Emlak Konut, geçen hafta iki ayrı ihale düzenledi. İstinye ve Başakşehir'de gerçekleşen ihalelere katılım yüksek oldu. Her iki ihalede de fiyatlar bölge ortalamalarının üzerinde gerçekleşerek metrekarede 6 bin-6 bin 500 TL seviyelerine ulaştı.

Yabancı yatırımcılar Emlak Konut ihalelerine ilgi gösteriyor!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Dolardaki artış yabancı yatırımı getirir. Yabancılar ihalelere girmek istiyor. O konuda çok talep var ancak burada şirket kurmak ya da ortak bir girişim oluşturmak zorundalar” dedi.

Emlak Konut ihalelerine yabancı ilgisi kurla artışa geçti!

Son dönemde düzenlediği ihalelerde rekor düzeyde gerçekleşen fiyatları arza bağlayan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Dolardaki artış yabancı yatırımı getirecek, ihalelere girmek istiyorlar” dedi.

Emlak Konut GYO 2014'ün ilk yarısında net kârını yüzde 45 artırdı!

2013'te Türkiye'deki gayrimenkul şirketleri arasında en büyük hasılat rakamına ulaşan Emlak Konut GYO, bu yıl da büyümeye devam ediyor. Şirket, ilk yarıda net kârını 557 milyon 926 bin TL'ye çıkarırken, ihalelerine yenilerini ekleyeceğini açıkladı.

Emlak Konut'tan Misstanbul Evleri'nde 422 bin TL'ye 4+1!

Emlak Konut'tan Misstanbul Evleri'nde 48 ay vadede aylık taksitler 5 bin 64 TL’den, 60 ay vadede ise aylık taksitler 3 bin 575 TL’den başlıyor

Emlak Konut GYO, Tuzla kura çekimleri 8 Ocak'ta!

Emlak Konut GYO, Tuzla Emlak Konutları kura çekiminin 8 Ocak 2011 tarihinde Saat 10.00'da Kafkale Spor Kompleksi'nde gerçekleşeceğini açıkladı

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan 3 bin 575 TL taksitle!

Misstanbul Evleri'nde Emlak Konut'tan fiyatı 286 bin TL olan 3+1 konut için hazırlanan örnek ödeme planına göre 60 ay vadede aylık taksitler 3 bin 575 TL'den başlıyor...

Teknik Yapı Emlak Konut'un Tuzla arsalarını aldı!

Teknik Yapı Holding, Emlak Konut'un Tuzla'daki arsa ihalelerini kazandı. Emlak Konut GYO'nun satışa çıkardığı iki arsa için dün gerçekleşen ikinci oturumda da Teknik Yapı ve Dumankaya İnşaat çekişti

Emlak Konut ihalelerine katılım yüksek Haberi

Emlak Konut ihalelerine katılım yüksek

Emlak Konut, geçen hafta iki ayrı ihale düzenledi. İstinye ve Başakşehir'de gerçekleşen ihalelere katılım yüksek oldu. Her iki ihalede de fiyatlar bölge ortalamalarının üzerinde gerçekleşerek metrekarede 6 bin-6 bin 500 TL seviyelerine ulaştı. Emlak Konut'un İstinye ve Başakşehir'deki ihalelerine katılan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, ortaya çıkan m2 fiyatlarının İstanbul'da mevcut projelerdeki fiyatların çok üzerinde olduğunu, satışları devam eden proje sahibi firmaların fiyatlarında yükselmelere neden olabileceğini belirtiyor. Durbakayım, "İhalelerdeki yüksek fiyatların verdiği önemli mesaj, mevcut proje fiyatlarının her an artabileceği ve zam yapılacağıdır"...