29 / 04 / 2024

emlak konut sermaye arttırımı

emlak konut sermaye arttırımı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Emlak Konut GYO'nun sermaye artırımı başvurusunu onayladı...

Emlak Konut GYO halka arz aracılık hizmeti alım ihalesi bugün!

Emalk Konut GYO 'nun Sermaye Artırımı Suretiyle İhraç Edilecek Paylarının Halka Arz Edilmesine İlişkin Aracılık Hizmetleri Alım İşi' nin ihalesi bugün yapılacak...

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceb Emlak Konut Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Erdem Bektüre tarafından kuruldu.

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Emlak Konut Anonim Şirketi Fatih'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yılmaz tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği’nin düzenlediği ‘6. TSPB Altın Boğa Ödül’leri kapsamında Emlak Konut GYO, gayrimenkul yatırımı artış lideri ve piyasa değeri lideri oldu. 

Emlak Konut GYO 2020 Sürdürülebilirlik Uyum Raporu!

Emlak Konut GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun yayımladığı Sürdürülebilirlik İlkeleri Uyum Çerçevesi'nde yer alan ilkelere uyum durumunu gösteren 2020 yılı Sürdürülebilirlik Uyum Raporu'nu yayınladı. 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO yeni şirket kurdu! 

Emlak Konut Asansör Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Keleş, Hakan Gedikli, Nurettin Şam, Selçuk Aydemir, Banu Aslan Can, Tufan Büyükuzun ve Hicran Çakmak ortaklığında kuruldu.

Arkitera Emlak Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkitera Emlak Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Pekçay tarafından kuruldu.

Emlak Konut'un borçlanma aracı ihraç tavanı alımına SPK onayı!

Azami 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na Emlak Konut GYO tarafından yapılan başvuru onaylandı...

Emlak Konut'un 2 milyar TL ihraç tavanı limit alımı başvurusu onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu başvurusu onaylandı..

Emlak Konut 2 milyar TL ihraç tavanı limit alımı için başvuru yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı azami 2 milyar TL nominal değerli ihraç tavanı limit alımı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldı ..

Emlak Konut GYO'dan ihraç tavanına yönelik ihraç belgesi açıklaması!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP), Sermaye Piyasası Kurulu tarafından 16.08.2018 tarih ve 38/955 sayılı kararı ile onaylanan ihraç tavanına yönelik ihraç belgesi yayınladı.

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tanrıverdi Geri Dönüşüm Emlak Konut İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahit Tanrıverdi, Ömür Dikme ve Cenk Altan ortaklığında kuruldu.

emlak konut sermaye arttırımı Haberi

emlak konut sermaye arttırımı
İkinci halka arz amacıyla 1,3 milyar TL nominal tutarlı sermaye başvurusunda bulunan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın başvurusu, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylandı. Emlak Konut, 2,5 milyarlık sermayesini 1,3 milyar lira arttırarak 3,8 milyar liraya...