06 / 05 / 2024

emlak konut sözcü ambargo

emlak konut sözcü ambargo

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu iddialara ilişkin sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım'ın yer teslimi yüklenici Karpem İnş. San. Ve Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım ile ilgili merak edilen bütün detaylar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 20 Temmuz'da!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesinin 2'nci oturumu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. İşte tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 3. Kısım projesinin yer teslimi EGE YAPI'ya yapıldı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım 2. oturumu 6 Temmuz'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesinin 2. oturumu 6 Temmuz 2022 tarihi Çarşamba günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesine 5 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesinin 1'nci oturumu bugün saat 11:00'de yapıldı. Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım için 5 firmadan teklif geldi. İşte 2. Kısım için teklif veren o firmalar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesine 7 firmadan teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesinin 1. oturumu dün saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 7 firma teklif verdi. İşte o teklifler....

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım projesinin yer teslimi Serra Mühendislik'e yapıldı.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesi 28 Haziran'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım projesinin 1. oturumu 28 Haziran 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesi 27 Haziran'da!

Emlak Konut GYO projelerinden Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesinin 1. oturumu 27 Haziran 2022 Pazartesi günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Serra Mühendislik inşa edecek! 

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Çekmeköy 3.Etap 1.Kısım Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Serra Müh. Taah. İnş. ile imzalandı. 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım için 7.2 milyar TL'lik teklif! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesi için verilen en yüksek teklif 7 milyar 221 milyon TL oldu. İşte dev teklifi veren o firma...

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 2 Haziran'da!

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy 1. Etap 2. Kısım İhalesi 2'nci oturum tarihi 2 Haziran 2022 saat 14:30 olarak açıklandı. İhale kapsamında Pazarlık- Açık Artırma yapılacak. 

emlak konut sözcü ambargo Haberi

emlak konut sözcü ambargo

TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin inşaat şirketlerine bazı gazetelere reklam verilmemesi yönünde baskı yaptığı iddiaları mecliste konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Tanrıkulu önergesinde "TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin, kurumlarıyla ticari ilişkisi olan inşaat şirketlerine Sözcü'ye reklam verilmemesi için baskı yaptığı iddiaları mevcuttur.


15 Temmuz sürecinden sonra ortaya çıkan siyasi mutabakat resmine aykırı bir biçimde Sözcü ve Cumhuriyet Gazeteleri başta olmak üzere diğer muhalif görülen gazetlere karşı ayrımcılık yapıldığı, meydanlarda sürekli kardeşlik, birlik, dayanışma vurgusu yapılmasına rağmen, yandaş olmayan medyaya yönelik yapılan ayrımcılığın kamu ilanları verilmemesine kadar değişik açılardan devam ettiği yine iddialar arasındadır." diyerek 13 soru sordu.


Tanrıkulu'nun soruları


1. TOKİ ve Emlak Konut yöneticilerinin, kurumlarıyla ticari...