28 / 04 / 2024

Emlak Konuttan dar gelirliye konut

Emlak Konuttan dar gelirliye konut

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamak üzere yatırımlarını aralıksız sürdüren Emlak Konut GYO, ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’yle dar ve orta gelirli vatandaşı ev sahibi yapmayı hedefliyor.

Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erdem Manyas İnşaat Emlak İthalat İhracat Turizm Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! Projeyi hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu Altınköy-2 Sitesi  Kentsel Dönüşüm Projesi için resmen imzalar atıldı. Peki Emlak Konut GYO Üsküdar Bulgurlu projesini hangi firmalar inşa edecek? İşte merak edilen ayrıntılar...

Hep Emlak Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Hep Emlak Geliştirme Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Sait Erdoğan ve Haci Dalar otaklığında kuruldu.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Gm Emlak Yatırım Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Novruzov ve Qın Gao ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan Üsküdar Altınköy 2 Sitesi'nin yerine 350 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Üsküdar Altınköy-2 Sitesi kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesiyle tam 350 yeni konut inşa edilecek.

Emlak Konut GYO Çamlıca 1. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Üsküdar Çamlıca Kentsel Dönüşüm 1. Etap 2. Kısım projesinde son durum ne?

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnternational Secure İnvestments Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Stepan Spırıdonov, Andreı Shkola ve Ekaterına Spırıdonova ortaklığında kuruldu.

MSK Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

MSK Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Emlak Limited Şirketi Üsküdar'da Mustafa Kasap tarafından kuruldu.

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Property Club Gayrimenkul İnşaat Ve Emlak Danışmanlığı Anonim Şirketi Üsküdar'da Firas Navlo, Ahmad Darwısh, Enis Hamza ve Waleed Chayeb ortaklığında kuruldu.

Teymur Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Teymur Gayrimenkul Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Hüsnü Teymur tarafından kuruldu.

Rodin Emlak İnşaat Gıda Turizm Temizlik Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodin Emlak İnşaat Gıda Turizm Temizlik Nakliyat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Koç tarafından kuruldu.

Emlak Konuttan dar gelirliye konut Haberi

Emlak Konuttan dar gelirliye konut

15 bin lira peşinat ve 240 ay vadeyle konut sahibi olma imkanı sağlayacak olan ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’nde taksit ödemeleri de teslimden sonra başlayacak.


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi olan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), konut edindirme faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Son 11 yılda 100 bin bağımsız bölüme ulaşan ve gayrimenkul sektöründeki çalışmalarına artan bir hızla devam eden Emlak Konut GYO, şimdi de Avcılar’da konumlanan ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri Projesi’yle alt ve orta gelir grubuna yönelik konut projesiyle ev sahibi olmak isteyenlerin ihtiyacını karşılıyor. Şehit aileleri, gazi ve engelliler düşünülerek projelendirilen ‘Emlak Konut Ispartakule Evleri’ özel ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.



1.500 KONUT SATILACAK

Toplam 1.500 konutun kuraya sunulacağı ve 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 şekilde tasarlanan projede, 15 bin liradan...