01 / 05 / 2024

Emlak Konutun Toki alımı

Emlak Konutun Toki alımı

EMLAK Konut GYO hızlı büyümesini sürdürüyor. Ocak ayında toplam 394.8 milyon lira değerinde 609 adet gayrimenkul satışına imza atan Emlak Konut GYO şimdi de TOKİ'den büyük bir alım yaptı.

Milli Emlak ve TOKİ 43 ilde 1.520 gayrimenkulü satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile TOKİ, 2021'in son günlerinde hazine arazilerinin satışını hızlandırdı. Her iki kurum 43 farklı şehirdeki 1.520 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Emlak Konut, TOKİ Bakırköy arsasını 262.5 milyon TL'ye aldı!

Emlak Konut, TOKİ'nin Bakırköy Şenlik Mahallesi'nde yer alan 40 bin 722 bin metrekarelik arsayı 262 milyon 500 bin TL bedelle satın aldı. Söz konusu arsa Galatasaray Spor Kulübü Derneği'nin arsasına komşu konumda.

Emlak Konut TOKİ'den 7 arsa satın aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında arsa satış anlaşması imzalandı. Şirket, TOKİ'nin 7 arsasını 1 milyar 12 milyon TL'ye satın aldı.

Emlak Konut, TOKİ'den 2.3 milyar TL'lik 5 arsa aldı!

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Halkalı'da 2 adet toplam 1 milyar 822 milyon 838 bin 986 TL bedel ile Teşvikiye'de ise 3 adet toplam 455 milyon 121 bin 540 TL bedel ile toplamda 5 gayrimenkul satın aldı

Toki ve Emlak Konut ofislerine yoğun ilgi!

Seçim sonuçları gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Satış ofisleri kıpır kıpır, coşku dolu. Toki ve Emlak Konut ofislerinde de satış patlaması yaşanıyor.

Toki Emlak Konutları Körfezkent projesine yoğun ilgi!

Toki Emlak konut G.Y. O’nun Körfezkent 4.etap projesi; hayatı kolaylaştıran yenilikçi teknolojileri ve doğayla bütünleşen estetik mimarisiyle ayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

Emlak Konut TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Avcılar ilçesinde yükselecek. Emlak Konut TOKİ Ispartakule Evleri kura çekilişi 2015 bugün yapılacak.

Emlak Konut GYO 271 konutun yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden 271 konut için yapı ruhsatı alındı.

TOKİ Emlak Yönetim AŞ'den Ürgüp Belediyesi'ne ziyaret!

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş. yetkilileri Ürgüp TOKİ Konutları ile ilgili Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Emlak Konut GYO 24 bin konut ihalesiyle kendi rekorunu kıracak!

Seçim yılı olmasına rağmen konut satışlarının artış göstermesi, Emlak Konut GYO’nun da ihalelerine hız vermesini sağladı. Şirket, bu sene 24 bin konutun ihalesiyle kendi rekorunu kırmayı hedefliyor.

Emlak Konut GYO yıl sonuna kadar 24 bin konut rakamına ulaşacak!

Konut satışları yükselirken ihalelerine hız veren Emlak Konut GYO, bu yıl 15 bin konutun ihalesini düzenledi. Yıl sonunda 24 bin konuta ulaşarak kendi rekorunu kıracak olan şirket, Anadolu’daki arsalara ağırlık verecek.

TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi!

TOKi Niğde – Bor - Kemerhisar Projesi kapsamında yer alan 165 adet konutun kura çekimi yapılacak. TOKİ Niğde Bor Kemerhisar kura çekimi yarın gerçekleşecek.

Emlak Konut Ispartakule Evleri kurasına 11 bin 447 kişi katılıyor!

1500 konutun kuralı satışa çıkarıldığı Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin kura çekilişi için 11 bin 447 kişi başvuruda bulundu. Kura çekilişi 12 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek.

Emlak Konutun Toki alımı Haberi

Emlak Konutun Toki alımı

Emlak Konut GYO TOKİ'den İstanbul, Yalova, Niğde, Nevşehir, Denizli ve Konya'da 110 adet gayrimenkulü toplam 1.29 milyar lira bedelle satın aldığını duyurdu. Şirketten KAP'a yapılan açıklamada, söz konusu gayrimenkullerin toplam yüzölçümünün 2.02 milyon metrekare olduğu...