05 / 05 / 2024

Emlak Kursu mezunları

Emlak Kursu mezunları

Eğitime ilişkin standartların uygulanmaya devam edildiği ülkemizde Emlakçılık Standartları Tebliği gereğince bütün emlakçılar zorunlu eğitim sürecinden geçmeye devam ediyor. Emlak Kursu verdiği eğitimlerle 3 bin 500 mezun verdi

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

İlkokul mezunları emlakçı olabilecek!

Ticaret Bakanlığı tarafından Resmi Gazete'de yayımlanan "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği"ne göre artık ilkokul mezunları da emlakçı olabilecek.

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı mecliste!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. CHP'li Aytekin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı TBMM'de!

Emlak ve emlak yönetimi bölümü mezunlarının istihdamı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Emlak ve emlak yönetimi mezunlarının atamaları meclis gündeminde!

Emlak ve emlak yönetimi mezunlarının atamaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mersin'de emlakçılık sertifikası kursları başlıyor!

Mersin Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Sinan Canpolat, 'Taşınmaz Ticareti Yönetmeliğinde Değişiklik' gereği en az 100 saatlik emlak kursu sertifikası alma mecburiyeti getirildiğini belirtti. 

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Emlak Konut GYO Kocaeli Körfezkent'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'ân Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin kesin kabulü yapıldı. Kesin Kabul Tutanağı onaylandı. 

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunlarının istihdam sorunu mecliste!

Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü mezunlarının istihdam sorunu meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Adıyaman Kahta'da emlak danışmanlığı kursu açıldı!

Adıyaman’ın Kahta ilçe Halk Eğitimi Merkezi tarafından bölgedeki yoğun istek üzerine Emlak Danışmanlığı Kursu açıldı. 

Menemen Ticaret Odası'nda emlak danışmalığı kursu!

Menemen Ticaret Odası ve Menemen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte ortaklaşa gerçekleştirilen Emlak Danışmanlığı Kursu bir aylık eğitimini tamamlandı.

Emlak Konut Kocaeli Körfezkent’te Kuran Kursu yaptıracak!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kocaeli KörfezKent’te ticari üniteler ve Kuran Kursu inşaatı yapacak. 29 Haziran tarihinde ihaleye çıkacak proje kapsamında 106 ticari ünite ve kuran kursu yer alıyor.

Emlak Kursu mezunları Haberi

Emlak Kursu mezunları

Eğitime ilişkin standartların uygulanmaya devam edildiği ülkemizde Emlakçılık Standartları Tebliği gereğince bütün emlakçılar zorunlu eğitim sürecinden geçmeye devam ediyor. 

Kısa bir süre sonra çıkması beklenen Emlakçılık Yasası ile bu mesleği yapmak hayli zorlu bir eğitim ve staj süresi gerektirecek. Yasa öncesinde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı bu eğitimi tamamlamış olanlar ise kazanılmış hak statüsünde olup tekrar prosedüre girmeyecek. Bu nedenle Emlakçılık Yasası’nın son hazırlıklarının tamamlandığı bu dönemde yüzlerce emlakçı Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitimi tamamlamak ve kazanılmış hak sahibi olmak amacıyla eğitim alıyor. 

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Emlakçılık Eğitimlerini verme yetkisine sahip, en köklü kurum olan Emlak Kursu, 2004 yılından bu yana verdiği eğitimlerle 3 bin 500 kişiyi sektöre kazandırdı. 

Farklı Sektörlerden Gelenler Var

Altın Emlak Kursu Eğitim Koordinatörü Mehmet Sıraç Kahraman; Emlak Kursu’nun,...