28 / 04 / 2024

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu tamamlandı. Eğitimini başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikaları teslim edildi.



Afyonkarahisar'da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce eğitimi verilen Emlak Danışmanlığı kursu eğitim ve öğretim sürecini tamamladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Emlak Danışmanlığı kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri taktim edildi.

Katılım Belgesi teslimi konuşmasını yapan Afyonkarahisar Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Muhammet Kartun, eğitimini tamamlayarak Emlak Danışmanlığı kursu sertifikası alan kursiyerleri tebrik etti.

Afyonkarahisar da Emlak Danışmanlığı kursiyerleri sertifika aldı!

Kartun konuşmasında şunları belirtti: "Kurumumuzda meslek edindirme kursları devam ediyor. Sizlerin talepleri üzerine bu kursumuzu açtık ve başarıyla sonlandırdık. Kursumuza talep oldukça yüksekti e bizler de bu sürecin parçası olduğumuz için çok mutluyuz."

Emlak Danışmanlığı kursu eğitim görevlisi Canan Yuran'da katılım belgesi alan kursiyerlerini meslek hayatlarında başarılarını dileyerek tebrik etti.

Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm krizi!

Afyonkarahisar ve Konya'da riskli yapılar tespit edilmeli!

Afyonkarahisar'da 13.3 milyon TL'ye satılık arsa!


Geri Dön