27 / 04 / 2024

emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi

emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemeler 31 Mayıs 2014 mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabilecek...

Emlak vergisi muafiyeti şartları neler? Emlak vergisi ilk taksit ödemeleri ne zaman?

Emlak ve çevre temizlik vergisi birinci taksit ödemelerinin ne zaman yapılacağı merak edilirken, emlak vergisi muafiyeti şartlarının detayları da araştırılıyor. Peki, Emlak vergisi muafiyeti şartları neler? Emlak vergisi ilk taksit ödemeleri ne zaman?

2020 emlak vergisi birinci taksit ödemeleri ne zaman?

2020 emlak vergisi ödemelerinin tarihi vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Ev, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz olan mallar vatandaşın ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ne zaman?

Emlak vergisi 1. taksit 2019!

Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm gayrimenkuller için ödenmesi gereken vergi çeşidi olarak karşımıza çıkan emlak vergisinde birinci taksit dönemi yarın başlıyor. İşte, emlak vergisi ile ilgili merak edilenler... 

Melikgazi'de emlak vergisinin birinci taksitleri ödendi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 1 ile 31 Mayıs tarihleri arasında emlak vergisi birinci taksitlerini yatıran mükellefler teşekkür etti. 

Melikgazi'de emlak vergisi uyarısı yapıldı!

Emlak Vergisi ikinci taksitlerinin 1 ile 30 Kasım 2015 tarihleri arasında yatırılacağını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkan Memduh Büyükkılıç 1 Ocak ile 31 Mayıs tarihleri arasında yatırılması gereken emlak vergisi birinci taksitlerini yatıran mükelleflere de teşekkür etti.

Kırşehir Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, emlak vergisi birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs'ta sona ermesi nedeniyle mükelleflere uyarıda bulundu.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Emlak Vergisi birinci taksiti yatırma süresinin 31 Mayıs 2016 Salı günü son bulacağını hatırlatarak, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün gerekli tedbirleri aldığını söyledi.

Emlak Vergisi bu yıl yüzde 2,79 arttı!

Emlak Vergisi mükelleflerinin birinci taksit ödeme süresi Mayıs ayı sonunda bitiyor. Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkan Yardımcısı ve Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, emlak vergisi konusunda merak edilenleri anlattı.

Emlak vergisi birinci taksit ne zaman?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içinde bulunan taşınmaz mallar için ödeniyor. Emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, emlak vergisi birinci taksit ne zaman? Emlak vergisi ikinci taksit ne zaman?

Emlak vergisi birinci taksit ödemeleri 1 Haziran'da son!

Pursaklar Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada emlak vergisi, ilan ve reklam vergisi ile çevre temizlik vergilerinin 2015 yılı 1. taksit ödemelerinin başladığı belirtildi.

Emlak vergisi birinci taksit 2015!

Gayrimenkulü olan kimselerin ödemek ile yükümlü olduğu emlak vergisi senede iki eşit taksit halinde ödeniyor. Emlak vergisi birinci taksit 2015 ödemeleri 1 Mart 2015 itibarıyla başlıyor..

Emlak vergisi birinci taksit 2014!

Türkiye sınırları içerisinde bulunan gayrimenkul sahiplerinin ödemeleri gereken bir vergi türü olan emlak vergisi yılın belli dönemlerinde ödeniyor. İşte emlak vergisi birinci taksit 2014 dönemleri...

Emlak vergisi takvimi 2013!

Gayrimenkul sahiplerinin her sene ödemek ile yükümlü olduğu emlak vergisi için birinci taksitler 2013 yılında en son Mayıs ayında ödendi. Emlak vergisi takvimi 2013 bilgilerine göre ikinci taksitler Kasım ayında ödenecek...

emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi Haberi

emlak vergisi birinci taksit son ödeme tarihi


Gaziantep Şehitkamil Belediyesi emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin birinci taksit ödemeleri konusunda vatandaşları uyardı. Ödemelerin 31 Mayıs 2014 mesai bitimine kadar nakit, kredi kartı, posta, banka ve online olarak yapılabileceği belirtildi.


Emlak, çevre temizlik, ilan ve reklam vergilerinin ikinci taksit ödemeleri 31 Mayıs 2014 tarihinde sona eriyor. Şehitkamil Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada vatandaşlar, vergilerin zamanında ödenmesi konusunda uyarıldı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, vatandaşların vergisini tüm teknolojik imkanları kullanarak tahsil ettiklerini söyledi. Veznelerde sıra oluşmaması için bazı tedbirler aldıklarını belirten Başkan Fadıloğlu, “Mükellefler vergilerini belediyedeki veznemizden nakit ve kredi kartıyla, Tapu Kadastro Müdürlüğündeki ek veznemizden ise nakit olarak yatırabileceklerdir. Ayrıca çeşitli nedenlerle belediyeye gelemeyen vatandaşlarımız içinde gerekli kolaylıkları sağlıyoruz. Belediyemize gelemeyen mükelleflerimiz, 31 Mayıs 2014 tarihi mesai bitimine...